RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
  Foto: Illustrasjonsfoto

En skadd i trikkesmell

En passasjer ble sendt til Legevakten etter at to trikker kolliderte på Sportsplassen mandag. Les om dette og alt det andre politiet har gjort i helgen og starten av uka.

For fort på E6

E6/MORTENSRUD: Klokken 09.16 fredag stanset politiet en personbil på E6 ved Mortensrud. Bilen hadde hatt høy hastighet helt siden Bryn og den 33 år gamle føreren ble ilagt et forenklet forelegg for overskridelser av miljøfartsgrensen.

 

Arbeidsulykke

ASPERUDÅSEN: Klokken 12.08 fredag fikk politiet melding om en arbeidsulykke i Asperudveien. En høyspentkabel hadde eksplodert og en person hadde fått brannskader på en hånd. Mannen ble kjørt til Legevakten for behandling av skadene. Arbeidstilsynet ble tilkalt og vil nå undersøke saken.

 

Bortvist fra Nordstrand

NORDSTRAND: Like før klokken ett fredag fikk politiet melding om at det var samlet en rekke ungdommer utenfor Bakeriet på Nordstrand. Melder til politiet mente de kanskje var ute etter å ta noen elever på Nordstrand videregående. Politiet dro til stedet og kontrollerte tre personer som ble bortvist på stedet. De hadde kommet til Nordstrand med en trikk fra byen.

 

Klatret inn åpent vindu

SKØYENÅSEN: Kvart på ni fredag kveld fikk politiet melding om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Skøyenåsveien. Tyvene hadde tatt seg inn et vindu som sto åpent og tatt med seg en del mindre verdisaker. Politiet gjennomførte åstedsundersøkelser samme kveld.

 

Måtte gå

SKØYENÅSEN: En 25 år gammel mann måtte ta beina fatt etter at han klokken 23.04 fredag ble stanset i en bil i Låveveien. Bilen var i så dårlig teknisk stand at den ble avskiltet på stedet og ilagt et bruksforbud. Bilen ble stående parkert langt Låveveien.

 

Ikke egnet sjåfør

ABILDSØ: Like før midnatt fredag stanset politiet en personbil i Enebakkveien etter at de hadde fått melding om vinglete kjøring. Den 48 år gamle mannen som kjørte bilen var ikke beruset, men politiet vurdere han til ikke å være egnet til å kjøre bil og beslagla førerkortet på stedet.

 

Måtte legge avisene tilbake

LAMBERTSETER: En 40 år gammel kvinne ble klokken 01.22 natt til lørdag tatt på fersken av en politipatrulje fra Manglerud politistasjon da hun stjal aviser utenfor Rema 1000 i Cecilie Thoresens vei. Kvinnen måtte legge avisene pent tilbake i avisbunken og vil ikke få noe videre straff for avistyveriet.

 

Brann i kabel

HØYENHALL: Klokken 12.48 lørdag ble politiet og brannvesenet tilkalt til en brann i en kabel i ved en husvegg i Steinborgveien. Det brant litt i en strømledning og brannen ble raskt slukket. Hafslund ble tilkalt for å utbedre skadene.

 

Radonmåling

HELLERUD: Klokken 13.28 lørdag ringte en huseier i Stordamsnaret politiet og meldte fra om en kvinne som kjørte rundt og tilbød radonmålinger. Politiet kjørte litt i området og stanset bilen. Det viste seg at kvinnen kom fra firmaet Norsk Radonmåling.

– Det er bedre at vi får en melding for mye enn en for lite. Det er bra at folk er observante og melder ifra. Dette gjør kanskje også at de som går på dørene blir flinkere til å legitimerte seg, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

 

Slått i hodet med jernstang

MANGLERUD: Halv syv lørdag kveld fikk politiet melding om slåssing mellom ti til femten gutter på Manglerud T-banestasjon. En person skal ha blitt sparket mens han lå nede. Da politiet kom til stedet var fuglene fløyet, men politiet traff to gutter som var utsatt for volden. Den ene var slått i hånden, mens den andre var truffet av en jernstang i hodet. Guttene var i 15-årsalderen. Gutten som ble truffet i hodet ble kjørt til Ullevål universitetssykehus. I begynnelsen av uken var flere mistenkte gutter inne til avhør og politiet jobber fortsatt med saken.

 

For tung last

NORDSTRAND: Like etter halv syv lørdag kveld ble en bil stanset i Ekebergveien. Bilen dro en henger som var lastet med en personbil. Føreren hadde kun førerkort klasse B, noe som tillater kjøring av bil og henger med totalvekt på 3,5 tonn. De to bilene og hengeren overskred denne grensen og mannen er nå anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

 

Kjørte etter ambulanse

E6: Klokken 01.14 natt til søndag fikk politiet melding fra en ambulanse som kjørte på E6. En personbil hadde hengt seg på da ambulansen var under utrykning og kjørt fort og meget tett opptil ambulansen. Politiet stanset bilen og beslagla førerkortet til den 20 år gamle mannen som kjørte.

 

Avisbrann

MUNKERUD: Klokken 04.48 natt til søndag meldte en taxisjåfør fra til politiet om at det brant i en avisbunke utenfor Narvesen på Munkerud. Det var ikke fare for spredning. Politiet kom til og slukket den lille brannen med snø. Politiet kjørte litt i området, men fant ingen potensielle brannstiftere.

 

Skrik og skrål

PRINSDAL: En feststemt mann ble like før klokken ett søndag ettermiddag pågrepet i Prinsdal. Politiet hadde fått melding om at mannen skrek og hylte og var til sjenanse for andre. Mannen ble kjørt i sentralarresten hvor han fikk sove av seg rusen. Mannen er nå ilagt et forelegg for forstyrrelse av offentlig lov og orden.

 

Innbrudd i bil

ULSRUD: Klokken 02.43 natt til mandag kom politiet over en bil i Østmarkveien hvor det hadde vært innbrudd. Det var fortsatt noen verdisaker i bilen og politiet tok vare på disse og varslet bileieren om innbruddet.

 

Falsk alarm

MANGLERUD: Klokken 03.36 natt til mandag gikk innbruddsalarmen hos Meny på Manglerud senter. Politiet rykket ut til stedet, men kunne ikke se tegn til innbrudd.

 

Innbrudd

LAMBERTSETER: Klokken 11.51 mandag kom det melding til politiet om at det hadde vært innbrudd i en bolig i Gamlehagen. En rute var knust og det var litt uklart hva som var stjålet. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelser.

 

En skadd i trikkesmell

SPORTSPLASSEN: Klokken 12.51 mandag fikk politiet melding at to trikker hadde kollidert på Sportsplassen. En passasjer hadde fått lettere skader i ansiktet og ble kjørt til Legevakten for behandling.

 

Bortvist tiggere

HELLERUD: To tiggende gatemusikanter ble bortvist av politiet fra Hellerud T-banestasjon mandag klokken 12.55 mandag. Tiggerne hadde oppført seg aggressivt og politiet hadde fått flere meldinger fra kollektivreisende.

 

Stakk fra kontroll

SKULLERUD: En 30 år gammel mann nektet halv ni mandag kveld å stanse for politiet. Da politiet like etterpå fant bilen var hadde mannen forlatt bilen. Han nektet for at han hadde kjørt. Etter litt leting fant politiet bilnøklene i mannens lomme. Mannen har ikke gyldig førerkort og er nå anmeldt for forholdet.

 

Pågrep åtte

BRYN: Da politiet var en tur i Fyrstikkbakken på Bryn mandag kveld ved 21.30-tiden kom de over åtte personer i en leilighet. Ingen av personene kunne fremvise identifikasjonspapirer og alle ble pågrepet og kjørt i sentralarresten for brudd på utlendingsloven.

 

Pågrep etterlyst

TOPPÅSEN: En 33 år gammel mann som var etterlyst for soning av dom ble mandag klokken 22.32 pågrepet av politiet i en leilighet i Liakollveien. Mannen ble kjørt rett i sentralarresten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere