RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En smak av vinter...


 
 
Tirsdag kveld begynte den - årets første smak av vinter.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Og det fikk ikke minst de veifarende merke onsdag morgen.Om køene pleier å gå sakte både på E6, Mosseveien og Nedre Prinsdals vei i morgentimene, ble det en ekstra tålmodighetsprøve.

– Det gikk også litt tregere enn vanlig innover på Ekebergveien, forteller overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Men eneste trafikale forhold som er notert i loggen vår er klokken 06.50 onsdag. Da hadde en bil fått snurr på E6 utover ved Åsland. Ingen personskade, men store materielle. Ingen andre biler var innblandet.

Viking måtte kjøre bort den ødelagte bilen.


Av andre saker fra Manglerudpolitiets logg denne uken:

Isete bilruter

DAL: Mandag morgen stoppet politiet en bil med svært isete ruter. Den 41 år gamle kvinnelige føreren slapp med et forenklet forelegg.

Innbrudd i barnehage

BJØRNDAL: Mandag morgen meldte Bjørndal barnehage i Granbergstubben at det hadde vært innbrudd der i løpet av helgen. Blant annet var det stjålet et kamera.

Overholdt ikke vikeplikten

BRYN: To ganger mandag ettermiddag stoppet politiet biler på Bryn på grunn av at de ikke hadde overholdt vikeplikten for fotgjengerfelt.

En 55 år gammel mann godtok ikke forenklet forelegg for sin forseelse i Jernbaneveien, mens en 32 år gammel mann sa ja takk til forenklet forelegg i Østensjøveien ved Bryn senter.

Nytt innbrudd

BJØRNDAL: Mandag kveld var det igjen innbrudd på Bjørndal skole. Alarm ble utløst , og både politi og vekter kom til stedet. Forholdet er anmeldt.

Sist uke var det innbrudd samme sted. Da ble blant annet 10 dører brutt opp inne på skolen.

Politiet er svært interessert i eventuelle observasjoner mandag mellom kl. 21 og 22.

Mye røyk av papp

HAUKETO: Litt over kl. 01 natt til tirsdag ble det meldt om brann i en pipe i et hus i Hauketoveien. Da utrykningsenheter kom til stedet, kunne de ikke se flammer. Det viste seg at «brannen» skyldtes at det var fyrt opp med papp i peisen uten av spjelet var åpnet. Dermed ble det mye røyk i boligen.

Brann i søppelskur

MORTENSRUD: Klokken 05.34 kom det melding om brann i Kantarellen terrasse på Mortensrud.

Da politi og brannvesen kom til stedet, var et søppelskur overtent, men det var ikke fare for at varmen skulle spre seg til andre bygninger. Etter en halvtime var brannen slukket.

– Vi er svært interessert i observasjoner i denne saken, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud.

– For det er jo mistenkelig at det begynner å brenne så langt på natten.

Gikk ut i veien

BØLER: Tirsdag ettermiddag ble en person påkjørt av en bil i Bølerbakken. . Den 38 år gamle mannen ble ikke alvorlig skadet, men klaget over smerter i foten.

Uhellet skjedde da fotgjengeren gikk litt for raskt ut i veibanen.

Den 45 år gamle bilføreren beholdt sertifikatet.

Sladdet med dårlige dekk

MANGLERUD: Bare noen dager etter at en 18 år gammel gutt hadde fått førerkortet, ble han stoppet av politiet i Plogveien på Manglerud. Kjøring med bred sladd var de lite fornøyd med selv om det ikke fikk noen konsekvenser.

Unggutten fikk en skarp reprimande. Han måtte også sette fra seg bilen på grunn av at den hadde for dårlige dekk.

Tok skiltene

HOLMLIA: Politiet stoppet natt til onsdag en bil i Ravnåsveien på Holmlia. Bilen var ikke omregistrert etter salg, og dermed fant politiet frem skrutrekkeren og tok skiltene. Det ble også funnet noe narkotika i bilen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere