Gå til sidens hovedinnhold

En strålende uke

Mandag kom beskjeden vi hadde forventet, men som det likevel knyttet seg stor spenning til. Statsadvokaten besluttet å ikke forfølge Lyn videre i den såkalte "Mikel-saken", og dermed er den tre år lange saken en saga blott i det norske rettssystemet.
Det er ingen tvil om at dette har kostet både tid og krefter, men alle involverte har hele tiden hatt en offensiv holdning, noe vi har merket innad i klubben. Det har etter hvert blitt en vane å leve med spørsmålene rundt denne saken, og når den nå, en gang for alle, er et avsluttet kapittel fra myndighetens side, kan jeg ikke annet enn å si at det er utrolig deilig.
Beskjeden på mandag kom i grunnen som en fin avslutning på en flott vårsesong, der vi har fått vært med på både oppturer og nedturer. Rent sportslig har det vært flest oppturer, og dette skyldes klubbens urokkelig tro på eget opplegg. Denne sesongen har man virkelig lagt fokus på å bygge opp det sportslige støtteapparatet, og man kan se en rød tråd fra juniorlaget i den ene enden, via rekruttlaget og opp til A-laget i den andre.
Faktisk vil jeg driste meg til å si at vi er Norges beste fotballklubb i øyeblikket, da vi har et juniorlag som Torgeir Bjarmann karakteriserer som "outstanding", og som har vunnet ti kamper på rappen, og dermed leder Interkretsserien suverent. Rekruttlaget vårt ligger for øyeblikket på 2. plass (samme dag som dette ble skrevet spilte de mot Steinkjer, men utfallet var ikke klart, journ; anm) i 2. divisjon avdeling 2, og er det beste rekruttlaget i hele Norge, og A-laget vårt ligger på en sterk fjerdeplass i Tippeligaen. Dette er et synlig bevis på en bevisst jobbing mot et mål og en spillestil gjennom flere år.
Dermed er det med gryende optimisme vi går inn i en sommerperiode som betyr ferie for de fleste, men som betyr knallhard jobbing for oss rundt laget. Det er nå vi skal legge fundamentet for høstsesongen med best mulig rammer for spillerne og støtteapparatet.
Gutta på A-laget har nå dratt på ferie, en velfortjent sådan, og kommer tilbake onsdag 18. juni. Da begynner man på oppkjøringen før toppoppgjøret på Ullevaal Stadion mot Viking lørdag 28. juni klokken 18:00, og som en del av denne oppkjøringen spiller vi en treningskamp borte mot FFK søndag 22. juni.
Avslutningsvis ønsker jeg å takke alle som har bidratt med positive ord, holdninger og handlinger for klubben i vårsesongen, særlig de som ikke har skygget banen selv om de har blåst litt. Dere betyr ualminnelig mye for oss, og er sterkt delaktige til at vi kan titulere oss som en toppklubb i Norge.
Med ønske om en fabelaktig helg.

Joachim Westher Andersen

Reklame

Kun i dag: 30 % på alle varer hos Christiania Glasmagasin