RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En til Legevakt etter frontkrasj


Det var like før klokken 15 i dag at en Opel ikke overholdt vikeplikten og kjørte inn i en Subaru i krysset Nils Hansens vei/Østensjøveien.
Det var like før klokken 15 i dag at en Opel ikke overholdt vikeplikten og kjørte inn i en Subaru i krysset Nils Hansens vei/Østensjøveien.
To biler smal sammen i krysset Nils Hansens vei/Østensjøveien lik før klokken 15 i ettermiddag.

BRYN: Det var like før klokken 15 at en Opel og en Subaru smalt sammen i krysset Nils Hansens vei/Østensjøveien.

Opelen, som kom fra Nils Hansens vei, overholdt ikke vikeplikten og smalt inn i Subaruen som kom vestover i Østensjøveien.

En kvinne, som var i Opelen, ble sendt til Legevakten med ambulanse for sjekk. Politiet på stedet opplyste at kvinnen ikke var alvorlig skadet.

Viking måtte hente Opelen som hadde fått en del materielle skader i fronten. Subaruen hadde kun fått små skrammer i fronten og kunne kjøre videre. Det ble en del kø på stedet i forbindelse med krasjen og den påfølgende bilbergingen. Klokken 15.10 gikk trafikken som normalt forbi ulykkesstedet.

Politiet bisto de involverte med utfylling av skademeldingsskjema.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere