*Nettavisen* Nyheter.

En Todd på en lørdag?

Todd Rundgren

For 40 år siden øvde Todd Rundgren i garasjen. I ettermiddag sto han på scenen i Frognerbadet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Etter bassistens utseende å dømme skulle en ikke tro at Todd Rundgren mer eller mindre har tatt avskjed med garagerocken.

Klikk på bildet for å forstørre.

Todd Rundgren og hans band.

-I'm not going to talk too much tonight, but we're gonna sing a lot, sa Todd Rundgren etter åpningsnummeret, til behørig applaus fra den harde kjerne foran scenen.

Norwegian Woods tredje dag er i gang, og nøyaktig på slaget sju entret den amerikanske rockern med band et fremdeles ganske så ettermiddagsbedagelig Frognerbad.

Good or bad hair day?

De fleste av tilhørerne satt rolig på plenen, mens den mest ivrige fansen sang med til noen av sangene. Gjennomsnittsalderen på scenen ble trukket ned , med den unge kvinnelige gitaristen med "Sinead o Connor" sveis. Rundgren gikk åpenbart heller ikke av veien for å utfordre den gjeldende hårmoten, med sin sorte og platinablonde manke.

Rått og rocka

Sortkledd, rocka og rått, var tydelig tema for kveldens konsert, selv om publikum ikke helt hadde kommet i skikkelig headbanging-stemning riktig enda.

Vokalist Todd Rundgren er blant annet kjent fra garasjerock bandet "Nazz", som startet opp i 1969. Låta "Hello its me" lagde han en ny og mer upbeat versjon av da han startet på solokarrieren for fullt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.