Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En ute, to videre

Vestli hang ikke helt med i møtet med Sprint-Jeløy, og tapte 4-2. Grorud og Hasle-Løren er derimot videre i cupen.
Vestli hang ikke helt med i møtet med Sprint-Jeløy, og tapte 4-2. Grorud og Hasle-Løren er derimot videre i cupen. Foto: Foto: Geir Hansen
Både Hasle-Løren og Grorud er klare for første ordinære runde i NM i fotball.

GRORUDDALEN: Tre lag fra Groruddalen hadde tatt seg til andre kvalifiseringsrunde i NM i fotball. For Vestli stoppet cupeventyret der, men både Grorud og Hasle-Løren er klare for første ordinære runde i NM.

Grorud har et spennende lag på gang i år, og imponerte stort mot Svelvik fra Buskerud. På bortebane vant Rolf Teigens menn hele 6-0.

Jevnt lenge

Ifølge Drammens Tidende holdt hjemmelaget Svelvik godt følge i første omgang, og til pause sto det bare 1-0. Men i andre omgang var Grorud utilnærmelige og scoret fem mål til.

– Grorud var et nummer for store for oss. De var teknisk gode, hadde tempoet, og de var raskt oppe i våre spillere, og vi fikk aldri noen ro over spillet vårt, forteller Svelvik-oppmann Willy T. Andersen til dt.no.

Måtte slite lenge

Hasle-Løren hadde også et lag fra drammensområdet på motsatt banehalvdel, og de røde måtte slite for å ta seg videre til neste runde. Etter ordinær tid sto det 1-1, men i ekstraomgangene var H-L gode og effektive, og vant til slutt 4-1.

For Vestli stoppet imidlertid cupeventyret mot Sprint-Jeløy. Østfold-laget ledet 2-0 allerede etter ti minutters spill, og da ble det vanskelig å slå tilbake for groruddølene. Det ble én redusering i hver omgang, og det hjalp lite når hjemmelaget også scoret to nye, melder Moss Avis.

Eliteserielag på besøk?

I løpet av neste uke skal kampoppsettet for første ordinære runde i cupen være klart. Her er det muligheter for minneverdige kamper, hvis et av våre lokale lag får en motstander fra øverste nivå.

Følg med her på lokalavisen.no for å finne ut hvem Grorud og Hasle-Løren skal møte!

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!