RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En vanlig dag på jobben


St.Hanshaugbeboeren gikk virkelig inn for rollen da han tok på seg rollen som Sven O. Høiby
St.Hanshaugbeboeren gikk virkelig inn for rollen da han tok på seg rollen som Sven O. Høiby Foto: Line Dybwad-olsen
St.Hanshaugenbeboer Ingar Helge Gimle gikk ned 14 kilo for å spille Sven O. Høiby i «En helt vanlig dag på jobben». I dag ble de første bildene fra filmen offentliggjort.

OSLO: En helt vanlig dag på jobben er basert på Se og Hør-journalisten Håvard Melnæs omdiskuterte bok ved samme navn. Filmen er lagt til årene da Mette-Marit trådte inn i kongehuset og sladderjournalistikkens metoder nådde nye høyder.

I en blanding av fakta og fiksjon fortelles historien om en ung journalists reise fra naiv skribent til durkdreven drittsekk, og hvilke omkostninger hans karriereklatring har på andre mennesker og ham selv.

Rollen som Sven O. Høiby spilles av Ingar Helge Gimle. St.Hanshaugenbeboeren hadde gjort en grundig jobb før han startet filminnspillingen.

- Jeg brukte ni-ti uker på å bli mest mulig lik Høiby, uttalte skuespilleren til VG like etter nyttår.

- Jeg satt med underbitt, øvde meg hele tiden på sørlandsdialekten, ble tynnere og tynnere, og fikk til slutt farget håret grått, sa Gimle til avisen.

Skuespilleren gikk også ned 14 kilo for at han skulle få samme fasong som Sven O. Høiby.

Filmen er regissert av Terje Ragnes, mens manuset er skrevet av Erlend Loe. Produsent for filmen er Ørjan Karlsen. Filmen har premiere 12.mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere