RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Susanne Moen (til venstre) og Anine Næss fra Sagene bruker ofte turveien fra Brekke til Hammern, og ser frem til lys langs trimløypa. Kristin Tufte Haga
Susanne Moen (til venstre) og Anine Næss fra Sagene bruker ofte turveien fra Brekke til Hammern, og ser frem til lys langs trimløypa. Kristin Tufte Haga

En veldig fin overraskelse!

Susanne og Anine vurderte hodelykter. Mye bedre med lys langs løypa da! sier Bjølsen-jentene.

MARIDALEN: Vi bruker Maridalen mye også turstrekningen fra Brekke til Hammern. I dag, mens vi løp, snakket vi faktisk om å kanskje anskaffe oss hodelykter for det begynner å bli veldig mørkt. Men at det nå skal bli lys langs turveien er helt toppers. Det har vi faktisk ikke fått med oss fra før av, sier de spreke Bjølsen-jentene Susanne Moen og Anine Næss, som tror det også er mange fra Sagene bydel, som bruker Maridalen og turveiene i området.

Vi ser stadig kjente fjes fra nærmiljøet. Det er jo flott da å ha så fantastiske turområder så nær byen. Det tar ikke lange turen opp hit heller ofte parkerer vi på Låkeberget, eller som i dag; på Brekke.

Og vi tar gjerne mer lys også langs skiløypene. Fint hvis det hadde blitt en forlengelse med lys langs skiløypa fra Hammern til Skar, mener jentene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere