RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En viktig dag


Dansepartnere: Synnøve Torp og Kåre Nordli svingte seg på Simensbråten-Ekeberg eldresenter sist mandag. Senteret stelte i stand til fest for å markere FNs eldredag.
Dansepartnere: Synnøve Torp og Kåre Nordli svingte seg på Simensbråten-Ekeberg eldresenter sist mandag. Senteret stelte i stand til fest for å markere FNs eldredag.
På Simensbråten-Ekeberg eldresenter ble FNs eldredag sist mandag behørig feiret med buffet og vakker musikk.

Simensbråten: Det var dekket til et lekkert koldtbord og gjestene ved senteret kunne kose seg ved bordene i flere timer. FNs eldredag ble tradisjonen tro markert ved flere av bydelens eldresentre.

Godt oppmøte

Det er første gang dagen blir markert her på dette senteret. Vi synes det er veldig flott å kunne lage litt fest her, forteller daglig leder ved Ekeberg-Simensbråten eldresenter, Torunn Leiknes, som nå håper markeringen blir en årlig tradisjon.

Med så godt oppmøte som vi har hatt i dag, så synes jeg absolutt vi bør gjenta det. Og det er jo en viktig dag, sier Leiknes som er relativt ny i sin stilling som daglig leder ved senteret.

Jeg trives veldig godt, forteller den nye lederen.

Viktig dag

Eldredagen ble også markert med god musikk og allsang. Senteret hadde leid inn Johanne Hagen og Arne Borg fra Oslo musikkråd og Oslo folkeakademi til å stå for de musikalske innslagene. De delte ut sanghefter slik at de oppmøtte kunne synge med til tonene fra Per Spellmann og Rosa på ball.

Det er klart det er viktig å markere eldredagen, sier Synnøve Torp som møtte opp på SEM-huset med vennene Kåre Nordli og Gerd og Odd Olavsen. Like etter svinger Torp og Nordli seg ut i en imponerende vals. Vennene er nemlig også dansepartnere i Seniordansen.

Det er et veldig godt miljø her og jeg håper bare at enda flere eldre i nærmiljøet tør å komme hit. Det er ikke nødvendig å sitte alene hjemme, sier Torunn Leiknes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere