RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enda råere skjerm


HTC: Touch Diamond doesn't last forever, men har fått langt bedre batterikapasitet.
HTC: Touch Diamond doesn't last forever, men har fått langt bedre batterikapasitet.
HTC Touch Diamond har fått en enda råere oppfølger.

AMOBIL.NO: HTC har nå lansert en ny toppmodell, som helt tydelig er oppfølger til suksessrike Touch Diamond. Den nye modellen heter nemlig Touch Diamond 2. Den fått enda større skjerm og enda bedre oppløsning.

Les også om HTC Touch Pro 2

Les også vår anmeldelse av HTC Touch Diamond

Ikke overraskende er det Windows Mobile som er under panseret, i versjon 6.1 og ikke 6.5 som er ventet å lanseres i løpet av denne uka. Telefonen kan imidlertid oppgraderes til Windows Mobile 6.5 uten noen ekstra kostnad. Når oppgraderingen blir tilgjengelig er foreløpig ukjent.

Amobil.no gir deg alt om Mobile World Congress

Berøringszoom

Den nye versjonen av Touch Diamond har arvet stilen til forgjengeren, og skal ha en kompakt design som måler 1,37 centimeter i tykkelsen. Telefonen har også fått berøringszoom, som gjør at du enkelt kan zoome inn og ut når du surfer på nettsider, leser e-post og tekstmeldinger eller ser på bilder.

Touch Diamond 2 har fått en større skjerm enn forgjenger. Størrelsen er 3,2 tommer mot forgjengerens 2,8 tommer, og har fått en WVGA-oppløsning med 800 x 480 piksler.

Bedre batterilevetid

Touch Diamond 2 har fått femti prosent bedre batterilevetid enn forgjengeren, noe som bør sikre 18 døgn hviletid og 8 timer taletid. Videre har nykommeren fått støtte for minnekort, i tillegg til den innebygde minnekapasiteten på 4 GB.

Kameraet skal knipse bilder i fem megapikslers oppløsning, og har også autofokus.

Les mer om nye HTC-telefoner på Amobil.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere