RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig benker på Lambertseter T


STRIPPED: I forbindelse med at Lambertseter T-banestasjon skulle oppgraderes ble alle benkene fjernet. Nå kommer det nye.
STRIPPED: I forbindelse med at Lambertseter T-banestasjon skulle oppgraderes ble alle benkene fjernet. Nå kommer det nye. Foto: ARKIVFOTO: SIMEN SUNDSBØ
I over et år manglet benker på Lambertseter T-banestasjon. Nå loves en rask løsning.

LAMBERTSETER: På grunn av oppgraderingsarbeid ble benkene på Lambertseter stasjon fjernet. Allerede for et år siden skrev Nordstrands Blad om at det manglet benker på den mye brukte stasjonen.

LES OGSÅ: T-banestasjoner helt uten benker

I oktober i fjor sa kommunikasjonssjef i Oslo T-banedrift, Bjørn Rydmark, at de ventet med å sette ut benker til alle oppgraderingene var ferdige. Dette skulle tidligst skje til våren 2011. På Lambertseter er det ennå ikke skjedd.

Del på Facebook

Da Nordstrands Blad ringte til Irene Måsøval i Kollektivtransportproduksjon sist uke, var hun ikke kjent med at det manglet benker på Lambertseter.

Hun sa hun ville se nærmere på saken, og etter kort tid ringte hun opp igjen.

– Vi hadde ikke fanget opp at det manglet benker på Lambertseter, vi skal få satt ut benker nå, forhåpentligvis allerede i morgen, sa Måsøval sist torsdag.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere