RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ETTERLYSTE HANDLING: I fjor etterlyste lokalpolitiker Gunnell Sandanger (SV) og beboerne Cui Ya Chen og Fozia Shaheen lekeplassen barna i Johan Scharffenbergsvei 105 var lovet av Boligbygg. Nå får de endelig ønsket sitt oppfylt. Begge foto: Nina Schyberg Olsen
ETTERLYSTE HANDLING: I fjor etterlyste lokalpolitiker Gunnell Sandanger (SV) og beboerne Cui Ya Chen og Fozia Shaheen lekeplassen barna i Johan Scharffenbergsvei 105 var lovet av Boligbygg. Nå får de endelig ønsket sitt oppfylt. Begge foto: Nina Schyberg Olsen Foto: Foto: Nina Schyberg Olsen

Endelig får barna lekeplass!

I neste uke begynner endelig arbeidene med å lage ny lekeplass til barna i de kommunale boligene på Skullerud.

SKULLERUD: I fjor beskyldte beboere i Johan Scharffenbergsvei 105 kommunen for å gi blaffen i barna. Nå får de endelig ønsket sitt om ny lekeplass oppfylt.

70 barn i asfaltørken

Det bor rundt 70 barn i de kommunale boligene, og lekeplassen de ble lovet etter at de gamle apparatene ble fjernet ble stadig utsatt.

Administrerende direktør i Boligbygg, Jon Carlsen, sa at ny lekeplass var blitt forskjøvet på grunn av knappe økonomiske rammer.

– Vi har forståelse for at barna trenger en ny lekeplass og vil prøve å få den i stand senest våren 2013, sa Carlsen sist høst.

LES OGSÅ: Stiller strenge krav til romleir på Skullerud

Starter neste uke

Da Nordstrands Blad denne uken spurte Boligbygg om fremdriften, hadde de følgende glade melding:

– Vi er litt forsinket, men det er hyggelig å kunne si at arbeidene med lekeplassen starter i neste uke, sier Carlsen.

– Det blir noe arbeid med grunnforhold og oppretting av plassen før lekeapparater settes opp. Litt senere på sommeren blir det maling av blomsterkasser og slikt, sier Carlsen.

LES OGSÅ: Nå får de endelig trafikklys på Skullerud

Ikke oppussing i år

Beboerne i de kommunale boligene har også et stort ønske om at de slitte blokkene skal pusses opp, men dette skjer ikke med det første.

– Denne eiendommen er ikke på prioriteringslisten i år. Vi vil foreta en tilstandsanalyse av eiendommen til høsten og vurdere om det er forhold som må inn i budsjettet for 2014, opplyser Carlsen.

LES OGSÅ: Nesten 200 kommunale bygg står tomme i Oslo

– Kjempefint!

Gunnell Sandanger i Østensjø SV kritiserte i fjor Boligbygg for ikke å prioritere de kommunale boligene på Skullerud. Nå er hun glad for at det skjer noe.

– Det er kjempefint at barna endelig får lekeplass. Det er et skritt på veien til å gjøre dette til et hyggeligere sted å bo, sier Sandanger.

– Jeg håper Boligbygg også kommer kjapt i gang med vedlikehold, for bygningene er fremdeles i dårlig stand, sier Sandanger.

LES OGSÅ:

Strides om forfallent hus på Abildsø

Her vil Bydel Østensjø ha boliger for vanskeligstilte

Aase (80) vil ikke slutte på skolen

Hele Ulvøya i sorg etter drap

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere