RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig ferdig

I år 2000 startet rehabiliteringen av Grorud skole. Da skolen var ferdig tirsdag, var det en lettet rektor Petter Kristiansen som var med å klippe over den røde snoren.

Grorud:- Det er klart det har vært en prøvelse at skolen har vært en byggeplass i fire og et halvt år, men lærere og elever har mestret dette veldig bra, smiler Kristiansen og fortsetter:
- Det er deilig at dette er over nå.
Flyttet inn på byggeplass
I fjor ble fjerde- til syvendeklassingene ved skolen overflyttet til Groruddalen skole, men ved skolestart høsten 2004 flyttet alle elevene tilbake til skolebygnigen på Grorud.
- Vi flyttet inn på en byggeplass og hade byggearbeid på skolen helt til nå, forteller rektoren.
Men selv om skolen nå er moderne og oppusset, er den likevel gammel. Den nåværende skolen ble bygget i 1900.
- Vi er veldig fornøyd med skolen. Selv om det er moderne innvendig, har vi beholdt det gamle preget utvendig. At vi har greid å beholde den kombinasjonen der er veldig viktig, understreker Kristiansen.
Veldig fint
Byråd for byutvikling Grethe Horntvedt (H) var også tilstede under markeringen av den ferdigstilte skolen.
- Det er blitt veldig fint her, men det er ikke bygget som er skolen - det er elevene og lærerne. Nå er det viktig at dere tar godt vare på hverandre og skolen, sa Horntvedt i sin tale før hun tok saksa og klippet den røde snoren sammen med eleverådsleder Mika, nestleder i elevrådet Sigrun og rektor Petter Kristiansen. Og da snoren var klippet, kunne det høres et rungende Grorud-brøl fra elevene ved skolen.
Også Undervisningsbygg var tilstede på markeringen.
- Dette har vært en veldig lang prosess, men det virker som alle er veldig fornøyde. Kombinasjonen av gammelt og nytt er utrolig bra, smiler Marit Thorsen i Undervisningsbygg.

Vi flyttet inn på en byggeplass og hadde byggearbeid på skolen helt til nå
Petter Kristiansen. Rektor.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere