RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig gull til fotballgutta


ANMELDT: UEFA EURO 2008
ANMELDT: UEFA EURO 2008 Foto: Foto:
Nå kan du gjøre jobben Åge Hareide ikke maktet med landslaget.

GAMER.NO UEFA EURO 2008 er det offisielle spillet for sommerens fotball-EM. Her kan du ta over ditt favorittlandslag og føre det fram til mesterskapet gjennom en lang og hard kvalifisering. Slik sett er det mest interessant for oss å ta over Norge, og selv ta ut et lag som faktisk blør litt for drakta.

LES OGSÅ: MORO MED BLASFEMI

Spillet er en oppdatert utgave av FIFA 08, men de oppdateringene vi får er alle til det bedre. Skikkelige gjennombruddspasninger er tilbake og ballfysikken er noe mer solid. Dessuten reagerer spillerne raskere på dine kontrollkommandoer, noe som er et stort pluss.

LES OGSÅ: ENSFORMIG EVENTYR

I tillegg til å spille EM kan du også kjempe som én enkeltspiller om å bli kaptein på ditt lag, samt kose deg mot andre spillere over nettet. Det er nemlig sammen med andre at dette spillet virkelig skinner.

LES OGSÅ: INNEFISKE TIL FOLKET

Lyd og grafikk sitter stort sett som støpt i UEFA EURO 2008. Ekte baner, drakter og spillere høyner opplevelsen av at dette er skikkelig fotball. Når stemningen på tribunen i tillegg er meget bra og kommentatorene solide, gir det et herlig helhetsinntrykk.

LES OGSÅ: NETHACK MED SØT MUSIKK

Hvis du ikke er avhengig av å spille med ditt lokale favorittlag er UEFA EURO 2008 et pliktkjøp for fotballglade spillere. Dette er moro, fartsfylt og fyldig. Her er det du som har makten, og da er sjansene store for norsk EM-gull!

LES HELE ANMELDELSEN AV UEFA EURO 2008 PÅ GAMER.NO

LES OGSÅ: SKOLELIV OG DEMONJAKT
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere