*Nettavisen* Nyheter.

Endelig kom ny trapp på plass

Riktignok tok det tid, men nå er vi godt fornøyd, sier Ingvald Bore og viser den ny trappen fra Solveien ovenfor Ljan stasjon.

For folk på Ljan er en gangvei og trapp mye brukt. Men den nederste delen har vært i svært dårlig forfatning. Nå er imidlertid ny trapp på plass.

LJAN: Fra Birgitte Hammers vei og ned til Solveien rett opp for Ljan stasjon går en mye brukt gangvei kombinert med trapper.

Spesielt trappene nederst har vært populære for da slipper vi å gå i den smale, svingete og uoversiktlige Solveien, sier Ingvald Bore.

Det bor jo en del barn her som trenger en trygg skolevei.

Men tiden har tæret på trappen, og i sommer skrev Nordstrands Blad om at den nederste delen var helt ødelagt og ufremkommelig.

Ansvarsforholdet var imidlertid noe uklart, og etter sommerferien tok John Tore Norenberg (H) opp saken i bystyret.

Da kom Samferdselsetaten på banen. Men ting tar tid. Nordstrands Blad tok opp forholdet igjen utpå høsten. Beboere ga klart uttrykk for at noe måtte skje raskt.

Nå kan ljansfolket og andre brukere av gangveien/trappen glede seg. For nylig kom en flott, ny trapp på plass.

Bred og med solide rekkverk, demonstrerer Ingvald Bore.

Jeg har snakket med Odd Bratteberg i Samferdselsetaten og fått forklart at det grunnet trangt arbeidsmarked har tatt tid å få ordnet opp. Men både han og etaten er vi nå takk skyldig. Nå kan vi gå trygt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.