RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig lys på Rustad Skistadion


LANG PROSESS: Anleggsansvarlig Jørn Raastad kan konstatere sammen med gavesjef Sissel Karlsen i Sparebankstiftelsen DNB NOR at det endelig er lys på Skullerud Idrettsanlegg.
LANG PROSESS: Anleggsansvarlig Jørn Raastad kan konstatere sammen med gavesjef Sissel Karlsen i Sparebankstiftelsen DNB NOR at det endelig er lys på Skullerud Idrettsanlegg. Foto: foto: ANDREAS LINDBÆK
Prosessen har vært lang, men nå er det nye lysanlegget på plass.

SKULLERUD: I 2008 tildelte Sparebankstiftelsen DNB NOR Rustad IL 500.000 kroner til å oppgradere lysanlegget på klubbens område. Selv om stiftelsen har et krav på at prosjektet skal gjennomføres innen 12 måneder, har klubben fått utsettelse helt frem til i år.– Drømmen om lys måtte utsettes i mange år på grunn av den nye markaloven. Gleden var derfor stor når kommunen ga oss tillatelse til å sette opp stolpeforlengere og nye lyskastere på stadionområdet høsten 2011, sa leder i Rustad IL, Barbro Dahlen, under en liten åpningsseremoni mandag kveld.

Anleggsansvarlig Jørn Raastad er glad for at det endelig er lys på idrettsanlegget.

– Hele sletta var tidligere mørk, kveldstrening har foregått i mørket og klubbrenn på kveldstid har foregått med fakler. Oppgraderingen gir gode lysforhold på hele flaten med kunstsnø, sier Raastad.

Gavesjef i Sparebankstiftelsen DNB NOR, Sissel Karlsen, er også glad for at lysanlegget endelig er på plass.

– Dette er et fantastisk prosjekt. Vi har ventet lenge på dette. Det er mye skiglede og dugnadsarbeid i denne klubben, sier Karlsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere