Endelig ny mur langs Frognerstranda

Den gamle muren erstattes i disse dager med en ny granittmur.

Den gamle muren erstattes i disse dager med en ny granittmur.

Den gamle, ødelagte muren langs Frognerstranda er tatt ned, og arbeidet med en ny granittmur er i full gang.

Gravemaskin er på plass langs Frognerstranda, og den gamle muren er borte

Arbeidet med en ny mur langs stranda er i gang.

 

FROGNERSTRANDA: Etter mange år med en ødelagt mur liggende i vannkanten, er det endelig satt av penger til å rive den gamle, og sette opp en ny mur. Da Lokalavisen tok seg en tur til Frognerstranda en ruskete regntung morgen, konstaterer vi at muren er borte. En gravemaskin står nede på området, og gangveien er midlertidig stengt på grunn av arbeidet.

Forfalt i årevis

- Hvorfor har det tatt så fryktelig lang tid før man har begynt med dette arbeidet?

- Vi er glade for at vi er i gang vi, og fokuserer heller på det at vi skal få arbeidet ferdig, sier Jan Lohne i Friluftsetaten. Han forteller at prislappen på det hele kommer på er fire millioner kroner, og at det er planlagt ferdig ny mur i midten av oktober allerede. Lokalavisen har ved flere anledninger skrevet om beboere og politikeres ønske om å få ordnet opp langs stranda.

300 meter

Arbeidet som for tiden pågår er på «innerste del» av området, mot Bygdøylokket. Betongmuren som lå ut i vannkanten skal nå erstattes av en 300 meter granittmur. Ingenting skal gjøres med dagens gang og sykkelsti, så arbeidet påvirker i liten grad de som ferdes der.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.