RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

BLIR FORBUDT: Parkering forbudt-skiltet er nå på lysstolpen til venstre i bildet, men flyttes til lysstolpen til høyre. Til høyre for bildet går Skogvollveien nedover.
BLIR FORBUDT: Parkering forbudt-skiltet er nå på lysstolpen til venstre i bildet, men flyttes til lysstolpen til høyre. Til høyre for bildet går Skogvollveien nedover. Foto: FOTO: Anders Auberg

Endelig parkering forbudt-skilt

I to uker har Lokalavisen Groruddalen skrevet om krysset Økernveien/Skogvollveien på Bjerke. Nå blir parkering forbudt-skiltet flyttet slik at Økernveien blir fri for parkerte biler.

BJERKE: Inntil nå har parkering forbudt-skiltet vært plassert 20 til 30 meter fra selve krysset, hvilket gir rom til rundt 4 biler. Problemet er at disse bilene sperrer mye av sikten for trafikanter som skal inn i eller ut av Skogvollveien – en meget trafikkert skolerute for barn ved Løren skole. Nå flyttes skiltet etter at Politiet har gjennomført en «helhetsvurdering».

Del på Facebook

– Det har kommet fire klager, og forretningen som lå der tidligere er ikke der lenger, sier Alf A. Frid, politiførstebetjent i Trafikkplan.

Forretningen hadde behov for parkeringsplasser, men det behovet er nå borte.

Les også: Ulovlig parkering gir utrygg skolevei

Les også: Parkeringsvaktene vil følge ekstra med

Alf A. Frid forklarer at deres jobb er gjort, og at det nå er Bymiljøetaten, divisjon Samferdsel, som har ansvaret.

– Det er de som fysisk flytter skiltet, og det kan ta rundt en måned. Vi har gjort vårt, sier han.

Selv om politiet har bestemt å flytte skiltet, må også Bymiljøetaten godkjenne. Det bør gå uten problemer, ettersom etaten var blant klagerne.

– Dette regner vi med går greit, sier Alf A. Frid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere