RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Daglig leder Jetmund Ringstad (t.v.) og Vinmonopolets distriktsleder, Tron Nilsen, ønsket kundene velkommen.
Daglig leder Jetmund Ringstad (t.v.) og Vinmonopolets distriktsleder, Tron Nilsen, ønsket kundene velkommen.

Endelig pol!

Nå slipper folk i Bydel Grorud å reise langt for å få seg akevitt til julematen.

GRORUD: Det er fylt opp med flasker i alle mulig farger og fasonger i de gamle lokalene til Posten på Grorud senter. Endelig kan man få kjøpt liqueur, vin og whisky i Bydel Grorud. På torsdag åpnet dørene til Vinmonopolet.

Vil bli satt pris på

– Det var morsomt å åpne dørene i dag. Vi har jobbet hardt den siste uka, sier daglig leder Jetmund Ringstad.

Det var alkoholfri musserende drikke, frukt og twist.

Ringstad tror det blir fint å ha polet på senteret.

– Jeg håper kundene her vil sette pris på oss, sier han.

Den beste plassen

Valgets kvaler, Grorud eller Romsås?

– Vi fant ut at Grorud senter var den beste plassen å etablere et pol på. Her er det mye kunder og senteret er godt brukt, sier Vinmonopolets distriktssjef, Trond Nilsen.

Han forteller om fine lokaler, godt lager og at logistikken blir enkel.

– Det var morsomt å åpne dørene i dag. Mange side «endelig», forteller han.

Nilsen forteller at det har vært noen kunder innom, enda klokken bare er 10.30.

– Når det gjelder omsetningen er det vanskelig å si hvor mye den vil være på. Vi vet jo ikke hvor de fleste foretrekker å handle, sier Nilsen.

Vinmonopolet på Grorud senter har seks ansatte. Åpningstidene er fra 10- 17 mandag til onsdag, 10–18 torsdag og fredag og på lørdag er det åpent fra 09–15.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere