Gå til sidens hovedinnhold

Endelig svømme-anlegg på Røa

Endelig vedtok bystyret 10/5 (kun mot Rødts stemmer) å selge Austlivn 12 til Røa Utvikling. En gledens dag for alle oss i Vestre Aker som i årtier har jobbet for å få igangsatt bygging av et svømme- og badeanlegg på Røa. Og en stor ære å kunne promotere denne sak fra bystyrets talerstol. Hvis man tar for seg et kart over Oslo hvor alle bade- og svømmeanleggene er plottet inn, så vil man oppdage at det er svært få slike anlegg i Oslo vest. Det er derfor på høy tid at denne saken kommer ut av det dødvanne den har ligget i, og at vi nå endelig kan få konkretisert planene.

Jeg er overbevist om at svært mange vil benytte seg av dette svømme- og badeanlegget fra første dag, og at det vil bli et viktig tilskudd til Røa som bydelssenter.

Venstre har lenge vært opptatt av bad på Røa. Vi foreslo i sin tid å flytte svømmeanlegg på Røa oppover på prioriteringslisten i bystyret for noen år siden i forbindelse med behandlingen av planen om idrett og friluftsliv. Og vi har vært opptatt av å få fortgang i prosessen gjennom verbalvedtak som har kommet i stand som en følge av budsjettforhandlinger med de øvrige ikke-sosialistiske partiene.

Vi er glad for at vi nå gjennom bystyrevedtaket i dag fjerner ett viktig hinder på veien i forhold til å få realisert dette prosjektet. Tusen takk til alle medspillere. (innlegget er forkortet red.anm)

Terje Bjøro

bystyrerepresentant Venstre

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre