RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Endelig til England!


På tur: Noen av blåserne i Scarborough. F.v. Emilie Aarem, Hanne S. Schiøler, Emma Salicath, Magnus Soleim og Henrik Mellum.
På tur: Noen av blåserne i Scarborough. F.v. Emilie Aarem, Hanne S. Schiøler, Emma Salicath, Magnus Soleim og Henrik Mellum.
En drøm ble til virkelighet da Oppsal skoles musikkorps besøkte den vakre kystbyen Scarborough i Nord-England.

OPPSAL/YORKSHIRE: Det var 22 musikanter og 14 foreldre med til Yorkshire. Korpset hadde tett program og holdt utendørs konsert både i York og i Scarborough, før de avsluttet med en flott opptreden på ærverdige Grand Hotel i Scarborough. Både "Ja, vi elsker" og Oppsalsangen sto på programmet .

Dirigent Jesse Heckman er svært fornøyd med barnas innsats.

Særlig med tanke på at flere av dem bare har vært med i korpset et års tid, er det imponerende hva de får til, sier han.

Korpset besøkte også Vikingsenteret i York, fornøyelsesparken Flamingoland og den idylliske landsbyen Goathland, hvor TV-serien "Hjartet på rette staden" er spilt inn.

Ungene syntes også det var spennende å se seg omkring på jernbanestasjonen i Goathland. Det er nemlig denne som er brukt i Harry Potter-filmene, som Galtvang stasjon ved Galtvort.

Tekst og foto: Bjørn F. Rørvik

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere