*Nettavisen* Nyheter.

Endelig tilbake for fullt

Etter tre år med enorme skadeproblemer, er endelig Unni Nyhamar Hinkel i farta for Nordstrand igjen.

Nordstrand: Det er utrolig gøy å være tilbake på banen, understreker Nyhamar Hinkel ovenfor Nordstrands Blad.

Eliteseriekampen mot Larvik ble bakspillerens andre etter det lange fraværet. Det virkelig comebacket skjedde mot spanske Astroc Sagunto på bortebane i EHF-cupen lørdag.

Jeg spilte tre kvarter allerede da. Jeg prøver å bidra der jeg kan bidra mest, for jeg merker jeg har en lang vei å gå på enkelte områder, sier 27-åringen.

Trente igjen i desember

For Nordstrand-spilleren har de siste årene vært et stort mareritt. Stort mer uheldig enn det bakspilleren har vært, skal godt gjøres å bli.

Det startet for tre år siden da jeg måtte operere skulderen. Under opptreningen etter operasjonen pådro jeg meg en skade i akillesen/hælen, og den måtte jeg slite med i to år. Den siste operasjonen gjorde jeg i hælen i mai i fjor. Det er klart det har vært en veldig tøff periode, men jeg har vært bestemt på å komme tilbake, sier Nyhamar Hinkel.

27-åringen er ennå ikke helt "fit for fight".

I desember begynte jeg å trene ordentlig igjen, men jeg trener ennå ikke fulle uker. Jeg er forberedt på at det tar tid å komme ordentlig i slag igjen.

Hang med en stund

I oppgjøret mot sterke Larvik gikk Nordstrand ut i hundre fra start. Med et ekstremt offensivt forsvar maktet hjemmelaget å holde følge med serielederen en stund. Etter ti minutter var stillingen 3-3 i Nordstrandhallen.

På de neste ti minuttene maktet riktignok Larvik å dra fra med fem mål, og derfra og inn ble det en transportetappe for gjestene.

Dette var vel en kamp ingen forventet vi skulle vinne, men for meg var det like greit bare å begynne rett på, gliser Unni Nyhamar Hinkel.

NIF-spilleren er klar for mer spenning på håndballbanen i framtida. Og etter å ha ristet av seg alle skadene, er bakspilleren mer giret enn noen gang.

Dette er fortsatt utrolig moro. Samtidig er det mange som sier årene jeg er inne i nå, er de beste årene for en håndballspiller, gliser 27-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.