Gå til sidens hovedinnhold

Endelig vant Frigg etter flytur

Frigg slo Finnsnes 1-0 borte i helgen. Dermed krøp de opp på andreplass på tabellen, to poeng bak Senja.

FINNSNES/OSLO: – Dette var første seier etter flytur på flere år. Dette har lagt over oss som et spøkelse og det er deilig å endelig å kvitte seg med det, sier trener Magnus Aadland.

Kriget til seier

Finnsnes sto med tre strake seire før møtet med Frigg, men laget fra Oslo dro til Nord-Norge med hensikt til å ta med alle poengene hjem til hovedstaden.

Og Kristoffer Robin Eide sørget for seieren da han headet ballen forbi en sjanseløs Tor Inge Kristiansen.

Magnus Aadland roser lagets mentalitet i denne kampen.

– Dette var en krigekamp. Vi ligger godt samlet og gir dem få målsjanser. Om jeg skal være litt pirkete så hadde vi mange overganger som vi ikke utnyttet, sier treneren, som skryter av den brede stallen.

– Vi hadde med fire nye spillere siden seieren over Asker og alle grep sjansen. Vi har en bred og god stall, sier han.

Går for opprykk

Målsetningen til Frigg før sesongen var at laget skal være med å kjempe om opprykk, og Aadland står fortsatt på at laget er godt nok til å hevde seg helt i toppen.

– Vi er gode nok til å slå alle i avdelingen vår. Mot Finnsnes holdt vi nullen for første gang i år, og spillerne begynner å finne formen. Jeg gleder meg voldsomt til høstsesongen, sier Aadland.

Mye snakk

Frigg har også vært omtalt mye i media de siste ukene, etter at en spiller på Asker skulle være involvert i kampfiksingsskandalen i kampen mot Frigg i juni.

Men treneren sier at spillerne hans bruker lite tid og krefter på dette.

– Hele denne saken er helt uvirkelig for oss og vi reagerer med vantro. Det dukker opp nye ting i media hele tiden, men vi bruker svært lite tid og krefter på dette. Jeg vet at mine spillere er hundre prosent sikker på hva som er rett og galt, sier Aadland, som påpeker at de har medfølelse for de involverte klubbene.

Les også: Frigg tror ikke kampen var fikset

– Vi har spillere som har spilt i de to klubbene og de kjenner mange på lagene. Vi har selvsagt medfølelse med de som spiller der nå, sier han.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett