RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Energisk dame

For 12 år siden var Ann-Karin Westby utsatt for en bilulykke som førte til at hun ikke mestret tungt husarbeid. Men så fant aromaterapeuten energi.

Lunden: Det var for fire år siden Westby møtte et dansk par da hun var på et cruise. Westby ble gode venner med det danske paret. I ettertid ringte de henne og ba henne på møter hvor gammel kunnskap kombinert med moderne teknologi ville lindre smertene. Men Westby var skeptisk.
Egen klinikk
- Jeg ville ikke og rodde voldsomt for å slippe, smiler aromaterapeuten som til slutt ga etter.
- Jeg tenkte at jeg fikk prøve dette hun maste om, så jeg dro. Jeg ble tatt opp på en scene og gitt en sitron. Så ble jeg pakket inn i en spesiell dyne med magneter i. Da jeg spiste sitronen etterpå, var den ikke sur i det hele tatt. Det var da jeg skjønte at dette måtte jeg finne ut av, sier Westby og fortsetter:
- Det jeg lo av tidligere er jeg ydmyk for i dag.
Westby startet så opp sin egen klinikk på Grefsen, hvor hun daglig har kunder som sliter med stive nakker, skuldre og andre plager som følge av nåtidens livsstil.
Energibaner
- Det hele handler om å åpne opp for energibaner sånn at kroppen kan pleie seg selv. Livsstilsykdommer blir mer og mer vanlig fordi vi jobber så statisk. Behovet for denne form for terapi er enorm, forklarer Westby.
Terapien Westby tilbyr går ut på å bruke jordens eget magnetfelt. Vi trenger bare å bli kjent med mulighetene som finnes på vår planet.
- Vi må benytte oss av naturens egen energi for å oppnå balanse i kroppene våre. Den terapiformen jeg tilbyr stammer fra Østen og går ut på å finne en helhetlig balanse mellom kropp, sjel og samfunnet rundt oss, fortsetter Westby.
Men på grunn av det litt mystiske ved denne formen for terapi - magnetsåler som gir en ufattelig balanse, vann som gjør deg stødig, har Westby fått noen snodige tilbakemeldinger.
- En kvinnelig prest som pleier å komme hit sa at om jeg hadde levd for 100 år siden, hadde jeg blitt brent på bål, ler aromaterapeuten før hun gjør seg klar til å ta imot sin neste pasient. En mann som har fått akutt vondt i rygg og skuldre som følge av for mange timer foran datamaskinen på jobb.

Det hele handler om å åpne opp for energibaner sånn at kroppen kan pleie seg selv. Livsstilsykdommer blir mer og mer vanlig fordi vi jobber så statisk
Ann-Karin Westby

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere