*Nettavisen* Nyheter.

Energisk Eldrebølge

Torsdag holdt Eldrebølgen, kjent fra NRK, et show uten like på Grorud Samfunnshus.

Grorud: Showet ble holdt i samarbeid med Seniorsaken Grorud, og var en førpremiere på revyen vår velkjente bølge skal opptre med på Hurtigruta i april. Og de er seg selv like.
Breddfulle av varme, humor og selvironi, er de i besittelse av et publikumstekke du skal lete lenge etter.

Intervjuet underveis

Nytt i denne omgang, er at vi i tillegg til å bli servert de morsomme, noenganger vemodige, andre ganger nesten litt på kanten vitsene og sangene, blir kjent med medlemmene i Eldrebølgen. Underveis i showet intervjuet konferansier, manager og produsent Kristian de respektive medlemmene om livene deres og minner fra tidligere opplvelser med bølgen. Noen av de kjente og kjære fjesene har falt fra, men den harde kjernen består. Birger "Biggen" Sundsbak, Elsa Pettersen, Randi Nesvik, Thor Helland, Tove "Cotty" Stenby og Solveig Bendiksen, er alle med, og ser ut til å stortrives. Og de er sjarmerende som alltid. Fulle av liv og selvironi flørtet de med publikum og hverandre, serverte sketsjer publikum godskrattet av, og sanger som fremkalte gåsehud. Ikke alt ble sunget like rent, men der det var falskt, var det alltid sjarmerende falskt. Hele bølgen viste oss at man ikke trenger å være ung, vakker og profesjonell for å ha det gøy og spre glede.
Gjennomgangtema var livet, og noen ganger døden. Vi ble presentert for sanger om døde ektemenn, oppveksten til medlemmene, sketsjer om menstruasjonsbind og kontaktannonser. Det ble sunget om eldrende Don Juan'er og kjærlighet fra yngre piker. Alt mens kjærligheten til livet på scenen og temaene det ble harselert over, var evig tilstedeværende.

Stjal showet

Randi Nesvik var helt klart stjernen i dag. Hun er en ordenlig personlighet fra nord. Randi troppet opp i hoffnar-lue, med sin velkjente lirekasse og tøyapen Frida. Utilregnelig som alltid, kom det frem at hun er vant til å gjøre ting på sin måte.
- Det er vel ikke nødvendig at jeg sier det samme idag som jeg sa igår, bedyret hun gravalvorlig.
- I dag tar vi den helt ut dere!
Og hun tok den definitivt helt ut, der hun fortalte i det vide og det brede om ønsket om en levende ape (- De sier jeg bare kan ha en ape om den er hjemmefødt. Herregud, jeg kan da ikke føde aper!) og menn.
For Randi er helt klart et friskt vindpust og herlig spesiell. Om hun ikke tar telefonen når du ringer, får du høre en noe annerledes telefonsvarerbeskjed. Istedet for en standard; "Jeg kan desverre ikke ta telefonen nå", får vi høre en smørblid Randi: "Hei det er Randi, og jeg spiller lirekasse". Definitivt noe for seg selv altså. Slik alle bølgemedlemmene er.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag