RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enga klare for semi'n


scorer 3-1 målet for Vålerenga, og laget er klare for semifinale mot Storhamar
scorer 3-1 målet for Vålerenga, og laget er klare for semifinale mot Storhamar
Vålerenga dominerte kampen og vant til slutt 4-2 over Lillehammer i den avgjørende kampen i kvartfinalen. Nå venter Storhamar i semifinalen.

Jordal: Etter en rolig åpning på kampen satt Steffen Thoresen inn 1-0 etter åtte minutter, men Lillehammer utliknet fire minutter senere ved Jan Sochor.

Rett før pause derimot, bestemmer poengsankeren Lars Erik Lund seg for at Enga skal lede til pause og plasserer pucken nydelig i mål fra blålinja. Resten av kampen domineres av hjemmelaget, og Lillehammer var aldri i nærheten.

Spilte sin 200. kamp

En drøy uke etter at han ble fridd til på isen, spilte Anders Fredriksen nok en stor kamp, og var involvert i alle målene til Vålerenga. Han serverte på de to første scoringene, før han selv putta 3-1 målet fem minutter ut i andre periode.

- Jeg føler at vi dominerer hele matchen, men det er klart det blir en nerve når de reduserer til 4-2 på slutten der, sier den nyforlovede forwarden. Fredriksen storspilte i sin 200. kamp for Vålerenga, og tror at laget kan gå hele veien.

- Vålerenga er et vinnerlag. Det ligger i veggene her, sier han. Han innrømmer at det var litt finalefølelse over den siste matchen i kvartfinalen, fordi det ble så jevnt.

- Det er godt at vi blir litt nervøse, for da yter vi maks, avslutter kampens spiller.

Flere tøffe matcher

Vålerengatrener Espen Knutsen var letta etter kampen, selv om han var sikker på seier før kampen.

- Jeg føler at vi spiller veldig bra, og dominerer matchen. Lillehammer hadde ikke mye sjanser, sier Knutsen. I andre periode var skuddstatistikken 20-2 i favør hjemmelaget.

Nå venter Storhamar i semifinalen etter at førsteseedede Frisk-Asker ikke overraskende valgte Comet som motstander. Knutsen tror det blir tøffe matcher mot Hamarlaget, men at laget hans er sterke nok til å gå hele veien.

- Vi har et bra nok lag til å vinne i år, men vi skal ikke se bort i fra at det kan bli syv matcher i semi'n også, avslutter Engatreneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere