*Nettavisen* Nyheter.

Enga ut av Friggland nå

Erling Fossen, med spalten "Om Frigg og sånt".

Frigg hadde stand på trappa foran Majorstuhuset rett før jul. Blant de mange som kom bort var det et forbausende stort flertall som uttrykte forbitrelse over den store neonreklamen for Vålerenga på nabogårdens tak.

En eldre herremann med tung og gloriøs fortid i Frigg-systemet fortalte at han aldri hadde vært på en Vålerenga-kamp etter 1973. Slike prinsippfaste gamle gubber vil Frigg ha! Årsaken var enkel. Helt fram til 1973 var det en gentlemans agreement mellom VIF, Lyn, Skeid og Frigg om ikke å jakte på spillere fra hverandres klubber. I 1973 dukka ikke Vålerenga opp på det årlige fellesmøtet. I 1974 hadde Vålerenga forsynt seg med nesten halve Frigg-laget.

Siden den gang
har Vålerenga infisert store deler av Frigg-land. Den store takreklamen i Majorstukrysset er dråpen for de fleste av oss. Når Friggløvene sitter på Perrongen og skryter og ljuger til hverandre, snakker de høyt om en sabotasjeaksjon mot neonskiltet. Selvfølgelig må vi som ansvarlig klubb ta avstand fra slike ulovligheter, men hvis Hafslund skal drive slik gjøn med oss, må vi slå knallhardt tilbake. Første skritt er en vennlig oppfordring til Hafslund om å fjerne takreklamen. Neste skritt blir en oppfordring til alle i Friggland om å bytte strømleverandør.

Vi skal tvinge Hafslund i kne og samle enda flere til fest enn de som var tilstede da Philips-bygget borte i gata ble sprengt, den dagen skiltet skrus ned. Når skiltet skrus ned skal vi stå stabla oppe på hverandre.

Kjære Hafslund. Skru ned skiltet før det blir opptøyer!

Erling Fossen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag