*Nettavisen* Nyheter.

Enkel seier for Enga-damer

 

Haugerud, som slo Vålerengas damer to ganger i fjor, ble i går knust 19-34. Målet for Vålerengas damer er ikke bare opprykk, de skal heller ikke tape en eneste kamp.

De har forsterket laget vesentlig i år og har gjort om på flere rutiner. Blant annet har de endret det som skjer i forkant av kampen.

- Spesielt taktikkpraten er flyttet til en halvtime før kamp og mer gutsing og høy tenning/puls prioriteres før kampstart, sier Kim Næss.

Enkel seier

I gårsdagens kamp vant de med hele 15 mål. Til pause ledet de 20-7.

- Vi startet kampen sinnsykt bra og ledet 5-0 etter fem minutter. Videre bare kjørte vi på, sier treneren til Østkantavisa.

Han mener at han fikk en lærepenge i pausen, ettersom han ikke klarte å få jentene ned på jorda etter den gode starten.

- 2. omgang er en leksjon i at selv gode spillere kan bli fightet ut av rytmen om ikke den rette tenningen er til stede og man mentalt tror kampen allerede er vunnet. Men dette tar jeg på min kappe. Jeg lærer jeg også, sier han ærlig.

Oppsummeringen

Kim Næss har disse oppsummeringene etter kampen:

Kampens prestasjon:

Marens scoring fra sikkert 14+ meter når det gjenstår 5 sekunder av førsteomgang, vi har akkurat fått mål imot og jentene er kjappe på avkast, Maren får ballen på 14 meter og banker den i mål!! Herlig skudd og herlig guts av alle som ville i angrep da for å score mål nr 20 i 1. omgang like mye som om det sto 25-25 og det var i slutten av kampen.

Dagens nedtur:

Vi skal ikke bli så stresset på ankomsten i 2. omgang av at de ligger ute med en indianer, fokus på å være spillbare og få fra dere ballen før dere blir låst ned. Duellspill på enkeltspillere i 3-2-1, vi skal være flinkere på det selv om Haugerud nok hadde trent på det.

Kampens spillere
3 stjerner: Maren, MaritF, Heidi

2: stjerner: MaritY, Linn, Mari, Anne Marit, Cecilie, Karin, Beate

1: stjerne: Ingeborg, Kari Anne

Ting å trene på:

Duellspill forsvar, alternativer ved ankomst ved nedlåsing/indianer i ballbane samt å bruke streken mer. Spillesystemer og samspillet backene imellom, men da må dere få ræva på trening, har vært flest keepere, streker og vinger på trening i det siste!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.