RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enklere å finne riktig transport


ILLUSTRASJON: TRAFIKANTEN
ILLUSTRASJON: TRAFIKANTEN
Det er ikke få transportmidler som bringer reisende videre fra Jernbanetorget daglig. Nå skal brukerne få bedre oversikt på reisen.

OSLO SENTRUM: Fredag lanserte Trafikanten sin nye hovedinformasjonstavle på Europarådets plass.

Informasjonstavlen er ledd i et samarbeidsprosjekt ledet av Trafikanten og finansiert blant annet av Oslopakke2 med deltagelse fra Jernbaneverket, Ruter As, Statens Vegvesen region Øst og Samferdselsetaten i Oslo kommune, opplyses det i en pressemelding.

For å tilby de reisende enda bedre informasjonsløsninger etablerer Trafikanten AS en ny hovedinformasjonstavle med sanntidsinformasjon for all kollektivtrafikk fra knutepunktet Oslo S / Jernbanetorget. Formålet med tavlen og tilhørende informasjonselementer fra Ruters nye designprogram på de enkelte stoppunkter, er å gjøre det enklere å orientere seg i knutepunktet. Jernbanetorget er landets mest trafikkerte kollektivknutepunkt med mange hundre avganger i timen for buss, trikk, t-bane og tog. Lystavlen inngår også i et pilotprosjekt hvor man også skal utprøve løsninger med nye kart- og informasjonsløsninger og stoppunktsmarkering. Løsningene skal samlet bidra til å gjøre det enklere å orientere seg i knutepunktet og finne fram til riktig stoppested. I alt 14 stoppesteder på Jernbanetorget og i de nærliggende gater skal få bedre informasjon knyttet opp mot lystavlen på Europarådets plass.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere