RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enorm interesse for Cohen


FOLKSOMT! Enorm interesse for kunsten til Leonard Cohen hos Galleri Ramfjord i Schwensens gate 1.
FOLKSOMT! Enorm interesse for kunsten til Leonard Cohen hos Galleri Ramfjord i Schwensens gate 1.
Lørdag åpnet Galleri Ramfjord nytt prosjektrom i samme lokaler i Schwensens gate 1 på St. Hanshaugen med en kunstutstilling av Leonard Cohen. Interessen var enorm!

ST. HANSHAUGEN: Ingrid Olava, Adam Cohen og Kari Bremnes fremførte sine versjoner av Cohens sanger på åpningen til fullt hus og lang kø utenfor.

Håvard Rem holdt foredrag om Cohen og hadde en «kunstsamtale» med Adam Cohen, Leonard Cohens eneste sønn. Han kom til Oslo forrige uke for å representere sin far.

Måtte sende hjem folk

– Vi måtte sende hjem 200-300 mennesker som sto i kø langt opp mot Ullevålsveien, og det var stappfullt både ute og inne, forteller innehaver Elisabeth Ramfjord.

– Konserten var helt fantastisk, og utstillingen fikk veldig god respons fra publikum, totalt 30 solgte bilder i løpet av helgen.

Humor og ironi

Ikke alle kjenner til den legendariske musikerens billedkunst. Cohen arbeider med ulike teknikker; pastell, kull, tegning på data og grafikk. Verkene er ofte preget av humor og ironi, av og til med karrikerende innslag og med tekstbrokker og kommentarer.

Han har tidligere stilt ut i blant annet Babinsky Gallery i Toronto, Lando Gallery i Vancouver, Goodhall Gallery i Manchester, og TD Lounge Gallery i Montreal.Utstillingen varer til 28. august i avd I, Schwensens gate 1, for de som ikke fikk med seg denne på åpningsdagen.

Mer informasjon finner du på:

www.galleriramfjord.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere