Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enorm oppmerksomhet rundt nakenveddemål

Anette-Marie Antonsen har vært innom Jordal Amfi flere ganger etter at veddemålet ble startet. Nå kjenner hun på nervene, og er spent på søndagens utfall.
Anette-Marie Antonsen har vært innom Jordal Amfi flere ganger etter at veddemålet ble startet. Nå kjenner hun på nervene, og er spent på søndagens utfall. Foto: Privat
Anette-Marie Antonsens nakenveddemål mot Vålerengas hockeylag har fått mye oppmerksomhet. Selv om hun er nervøs, tror hun spillerne er forberedt på å tape.

Etter at veddemålet ble kjent, har Antonsen og VIF vært ettertraktet i norske medier. Foto: Privat

JORDAL AMFI: I starten av februar satte blogger, fotograf og Tingjegliker.no-gründer, Anette-Marie Antonsen i gang et nakenveddemål mot Vålerenga hockey.

Avtalen er at 500 jenter må møte opp til sesongens siste hjemmekamp mot Frisk-Asker. Da stiller VIF-spillerne til nakenfotografering. Nå er også et motveddemål ute, som gjør at hun er litt mer nervøs for å tape.

– Det eneste jeg kan gjøre nå, er å fortsette å oppfordre jenter til å ta turen, og få alle til å spre budskapet videre. Det er vanskelig å si noe sikkert nå, og jeg vet ikke om jeg klarer det selv om det er mange som har sagt at de kommer, sier Anette-Marie Antonsen.

I skrivende stund er det 979 jenter som har sagt at de skal på kampen, gjennom Facebooksiden som ble opprettet.

– Det er jo enkelt å trykke på en knapp på pc-en. Noe helt annet er det å dra på seg jakke og sko en søndag ettermiddag i isende kulde, sier Antonsen.

Motveddemålet ble offentliggjort tirsdag denne uken. Kravet er at hun skal dele ut bestemannsprisen i bikini, om hun taper.

LES OGSÅ: 100-årsklubben Vålerenga tok to seriegull

Forberedt på tap

Antonsen forteller at med så mange påmeldte gjennom Facebooksiden, har VIF-gutta blitt nervøse for å tape.

– Jeg har fått god kontakt med flere av spillerne i det siste. Dette har jo fått enormt mye oppmerksomhet.

Hun tror spillerne skjelver litt mer i buksa nå, enn det hun selv gjør.

– Jeg fikk høre fra en av spillerne at de er forberedt på å tape. De har begynt å pumpe mer enn før, og flere av dem har til og med tatt solarium. Så ja, de er nok forberedt på å tape nå, forteller Antonsen.

Startet på motevisning

Etter at Antonsen lanserte nettsiden Tingjegliker.no har hun i vinter vært med på flere motevisninger. Der møtte hun et par kanadiske hockeyspillere fra VIF.

– Gutta inviterte meg til en hockeykamp, så jeg tok med et par venninner. Det var sånn det hele startet, forteller hun.

Dette var kampen mellom VIF og Lillehammer tidlig i februar. Da hun så hvor få tilskuere som var til stede, bestemte hun seg for å gjøre noe for å trekke flere til tribunene.

– Hockey er jo helt utrolig gøy egentlig. VIF har noen helt fantastiske spillere, som vi bør kjenne til. Derfor vil jeg fotografere dem for å få frem et ansikt. Og en kropp, sier Antonsen.

LES OGSÅ: Sjappa har flytta hjem

Pausenummer

Antonsen kan også avsløre at hun har gjort en avtale med en ung herre som skal synge for jentene i pausen. Hvem dette er, vil hun ikke avsløre.

– Det blir en overraskelse. Jeg håper at så mye oppmerksomhet kan få enda flere jenter til å ta turen. Det kommer til å bli en minnerik opplevelse, sier hun.

I tillegg har hun ordnet busser som henter jentene etter kampen, og kjører de som vil til BAR Vulkan. Der vil også spillerne være til stede.

– Jeg håper alt dette vil gjøre en forskjell for hockey-Norge. Det er en utrolig interessant sport, og jeg tror mange jenter vil ha glede av det, avslutter Antonsen.

Les også: Storslått supporterfest for hundreårsjubilanten

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!