RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Enstemmig støtte til Plansmias Filipstad


MULIG: Slik kan det bli på Filipstad, hvis lokalpolitikerne får det som de vil.Illustrasjon ,Plansmia
MULIG: Slik kan det bli på Filipstad, hvis lokalpolitikerne får det som de vil.Illustrasjon ,Plansmia
Bydelsutvalget på Frogner støtter det «tredje» alternativet og utarbeidete forslaget om Filipstad, som Plansmia har laget.

FROGNER: – Det går vi fullt og helt for. Bydelsutvalget støtter Plansmia enstemmig, sier bydelsutvalgets leder Bjarne Ødegaard (H) som lenge har vært engasjert i utbyggingen på Filipstad.

Det var på forrige bydelsutvalgsmøte (mai 2012) at lokalpolitikerne uttalte sin fulle og hele støtte til gruppen av arkitekter ledet av Niels Torp og Arne Sødal, lokale beboere og velforeninger sine planer for nærmiljøet.

LES MER OM PLANSMIAS FILIPSTAD HER!

– Det svarer helt til de kriteriene som er lagt til grunn for hvordan Filipstad bør utformes, presiserer Ødegaard for dittOslo.

Bydelsutvalget støtter Plansmias forslag, og ber om at dette utkast til områdeplan for hele Filipstad og Frognerstranda blir utarbeidet som et fullverdig alternativ og fremmes samtidig og på lik linje med de øvrige alternativer til politisk behandling.

Dette betyr også at detaljreguleringen av Hjortnes og Hans Jægers kvartal må utsettes, slik at det ikke legges utilbørlige føringer på områdeplanen og innbyggernes deltakelse i denne.

Bydelsutvalget er enig i behovet for å se hele området ved Frognerstranda i sammenheng med planforslag på Filipstad, og har flere ganger tatt opp dette spørsmålet, kan man lese i vedtaket.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere