RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Envy topper superliste


HOTTE NAVN: Årets festival blir bredere enn noen gang. På plakaten står blant annet Bjørn Eidsvåg og Envy, med Nicolay Sereba fra Holmlia og Vincent Dery fra Lambertseter.
HOTTE NAVN: Årets festival blir bredere enn noen gang. På plakaten står blant annet Bjørn Eidsvåg og Envy, med Nicolay Sereba fra Holmlia og Vincent Dery fra Lambertseter. Foto: FOTO: ANDERS HALVORSEN
Store navn fra musikk- og fotballverdenen har meldt sin ankomst til Vær stolt-festivalen på Holmlia.

HOLMLIA: Fra før har Bjørn Eidsvåg vært klar for den etter hvert så tradisjonsrike festivalen på Holmlia, som i år arrangerer 2. og 3. juni.Nå er det også klart at Envy stiller på scenen under arrangementet. Envy består av Nicolay Sereba fra Holmlia og Vincent Dery fra Lambertseter. Duoen slapp tidligere i år debutalbumet The Magic Soup And The Bittersweet Faces.

– Envy er i ferd med å bli veldig store. De skal spille for kongeparet den 31. mai og 3. juni spiller de på Holmlia, sier Ove Bevolden.

Youtubehit

Andre artister som kommer til årets festival er Danny og svenske Medina.

– Nå er det jo ikke hvor mange plater du selger som betyr noe lenger, men hvor mandag Youtube-treff du har. Medina har over 600.000 treff på YouTube og er veldig bra. Vi har også fått med oss danserne i Urban Tribe, de er veldig gode og har vært med i Norske talenter og på TV 2, sier Ove Bevolden.

Nonstop-plata skal også lanseres, blant annet med hjelp fra Pumba og Samsaya.

– Dette blir en meget bred, variert og flott festival, sier Bevolden.

I tillegg til de artistiske bidragene på scenen blir det også en kulinarisk opplevelse. Det blir mulig å smake på mat fra hele tolv ulike nasjoner og en rekke organisasjoner vil ha stand på Holmlia under festivalen.

Edith Stylo i Hvervenbukta steller også i stand grillaften på lørdag og så blir det storoppgjør i fotball.

Årets fotballkamp

A-laget til Holmlia møter et lag bestående av kjente elitespillere med bakgrunn fra Holmlia.

Blant dem som stiller er Jonathan Parr (Crystal Palace), Mohammed Fellah, Chuma Anene, Nicolai Næss, Dawda Leigh (alle fire fra Vålerenga), Ohi Omoijuanfo og Mathis Bolly fra Lillestrøm.

– I tillegg tror vi at vi får med oss Mustafa Abdellaoue (Mos, FC København), Adama Diomande (Strømsgodset) og noen til. Det blir høy kjendisfaktor på denne kampen, lover Bevolden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere