RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Envy vant internasjonal pris


PRISVINNERE: Envy stakk i helgen av med seieren i en livekonkurranse med band fra 24 land.
PRISVINNERE: Envy stakk i helgen av med seieren i en livekonkurranse med band fra 24 land. Foto: ARKIVFOTO: LARS WEIMOTH
Rapduoen Envy fra Holmlia og Lambertseter gjør seg bemerket i Europa.

HOLMLIA/LAMBERTSETER/TYSKLAND: Nico Sereba (20) og Vincent «Vinz» Dery (20) i Envy vant Emergenzafestivalen i Tyskland.

Del på Facebook

– Fantastisk

Dette er en livekonkurranse mellom usignerte band fra 24 land. Envy har kvalifisert seg gjennom delfinaler i Norge og Norden, og har nå stukket av med førstepremien – som de kan velge om skal bestå av en betalt europaturné, eller en tre uker lang studiosession i USA.

LES OGSÅ: Rapduoen ENVY leker seg til topps

– Vi har kost oss skikkelig, det var sykt å spille på en så stor scene i utlandet, og helt fantastisk å vinne! Da vinneren ble ropt opp fra scenen omfavnet Vinz og jeg hverandre umiddelbart, og jeg så at mange i bandet sto med tårer i øynene, sier Nico Sereba til NRK Lydverket.

Motivasjon

Sereba sier til Lydverket at seieren gir økt motivasjon til å jobbe videre med musikken, i tillegg til å være et verdifullt punkt på bandets merittliste. Denne er omfattende, blant annet Ukas Urørt i januar, og opptredener på Norwegian Wood, Slottsfjell og Øya.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere