RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er det behov for Bogstad Vinterparadis?

Debatten har gått høyt om Bogstad Vinterparadis, og det er blitt stilt spørsmål om det i det hele tatt er behov for en slik bane i området.

Vi som er født og oppvokst i området, hadde store friområder å utfolde oss på hele Voksenjordet som i dag er bebygget med rekkehus, blokker og skole, var vårt lekeområde hvor vi lekte cowboy og indianer og lærte å gå på ski. Det samme gjelder de store områdene på Lysejordet og Hovseter.

Fra å være en grissgrendt bygd, er bydelen vår i dag på størrelse med en middels stor by med alle dens fordeler og utfordringer. Bydelen bygges stadig ut, og det flytter nye familier inn i området. Vi er heldige som bor i et område hvor barn og voksne har lyst til å bo og hvor de trives, men dette krever blant annet at arenaer for lek og idrett bygges ut i takt med resten.

Barns aktiviteter er i dag mer planlagt og tilrettelagt enn tidligere, og behovet for områder hvor barna kan drive med lek og idrett er enormt. Bogstad Vinterparadis vil være et kjærkomment tilskudd. Her vil barn og voksne kunne drive organisert idrett i regi av idrettslaget, og det vil være plass til dem som bare har lyst til å være ute og prøve skøytene.

Jeg vil da mye heller få hjem en sliten pode med røde kinn og stjerneøyne etter en ettermiddag på isen enn å måtte plukke ham opp utenfor Seven-Eleven på Røa-krysset!

Stiller meg også svært spørrende til motstandernes tellemåte når det gjelder underskrifter. I vår familie har vi opplevd å bli oppført på motstandernes liste uten at vi selv har bedt om dette. Hvis listen er basert på at hvem som helst kan settes på listen uten å være klar over det, synes jeg dette virker svært lite ærlig og rederlig og lurer på om det er slik man må gå frem for å finne nok motstandere?

Vet at mange med oss ser frem til å få en flott skøytebane på Bogstad og håper at de få som er imot også etter hvert kan se fordelene og gleden med en slik idrettbane.Hanne Preintoft Werner

Willy Preintoft Jr.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere