RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er det mulig?

Formannen i Oslo golfklubb, Einar Skogstad, er bestyrtet over Byantikvarens uttalelse.

BOGSTAD: Er det mulig at Byantikvaren kan kalle det gamle sandtaket et kulturminne? Dette var et sandtak med masse rot. Området var helt ødelagt. Vi har både film og bilder som viser dette. Da Fornebu ble bygget ble det tatt ut store masser, samtidig som det ble dumpet mass dritt i sandtaket i forbindelse med utbyggingen. Golfklubben tok på seg arbeidet med å rydde og planere området til driving range, sier formannen i Oslo golfklubb, Einar Skogstad.

Han er glad for at de store mastene som brukes til nett i midten av området, blir fjernet.

Det er merkelig når Byantikvaren mener at de planlagte lysmastene er et drastisk inngrep. Det blir jo færre master og de nye lysmastene kommer til å gå under trelinjen langs Ankerveien.

Skogstad ser bare fordeler med den planlagte kunstisbanen.

Vi har en fin driving range fra før, så vi klarer oss, men det nye anlegget betyr at våre 300 yngste medlemmer kan starte sesongen en og en halv måned før. Det viktigste er likevel at kunstisbanen er et flott tiltak som vil bety mye for barn og unge i området og det på et område som ellers aldri er i bruk om vinteren, sier Skogstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere