RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Elvira Håland, Selma Joner og Milla Joner danset for publikum.
Elvira Håland, Selma Joner og Milla Joner danset for publikum.

Er det sant, gikk vi videre?

Gutta i Aces High fikk seg en overraskelse da de fikk vite de var videre i UKM.

FROGNER: Nei, er det sant, gikk vi videre altså? spør en himmelfallen Mathias Lerdal på telefon, når Lokalavisens journalist forteller at de har kommet videre til fylkesmønstringen på Sentrum Scene, etter innsatsen på Frogner UKM søndag.

Bassisten i Aces High forteller at etter søndagens innsats på Ungdommens kulturmønstring for Bydel Frogner på Scenehuset på Majorstuen har gutta i bandet sjekket på internett nesten hele natta for å se juryens endelige beslutning.

Aces High deler seiren med bandet Infinity Farm.

Engasjement

Søndag var det mange talenter i sikte, med både rolige visesanger, heavy rock, danseinnslag og ikke minst et entusiastisk publikum.

Også den strålende konferansieren Andrea Helleners innsats ble berømmet, med nominering videre til fylkesmønstringen på Sentrum scene 30. mars.

Vi har vært mye på Café Condio og synes det er kjempegøy å komme videre til fylkesmønstringen, sier Mathias Lerdal etter å ha fordøyet den glade nyheten.

Han er sikker på at de vil gjøre en super innsats, og forteller at Aces High med Per Kristian Pettersen, Andre Finnstun og Stian Arneborg Hagen, bare har eksistert som band i et par måneder.

Vi skal kanskje skifte navnet på bandet. Han som fant på navnet gikk i skinnbukser og var litt harry nemlig, forklarer Mathias. Gutta skal sannsynligvis spille den egenproduserte låta "Queen of mine" på Sentrum Scene.

Fornøyde

Jeg er veldig fornøyd med årets UKM, sier klubbleder på Uranienborg fritidsklubb Trine Posaas Nilsen.

Jentene i bandet Pitch Pipe avsluttet kveldens program, med skikkelig countrymusikk, og en sang på nynorsk, "Bjørnar , Ørnar og andre sjøuhyrar."

Når vi spiller på Sentrum scene skal vi passe på at ikke gitaristen mister plekteret midt i låta slik han gjorde på søndag, sier Mathias i dypt alvor.

UKM er Norges største kulturarrangement for ungdom, og på de lokale mønstringene plukker en jury ut noen vinnere som går videre til fylkesmønstringen, hvor noen av de heldige vinnerne så går videre til selveste landsmønstringen i Trondheim.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere