RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er det snart jul?


Vil du allerede nå få julestemning, er det bare å legge veien til Plantasjen på Skullerud. Der har nissene for flere uker siden fått sentrale plasser. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE
Vil du allerede nå få julestemning, er det bare å legge veien til Plantasjen på Skullerud. Der har nissene for flere uker siden fått sentrale plasser. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE Foto: Foto: Arne Vidar Jenssen
I følge den kjente sangen, varer jula helt til påske. Men jommen starter den tidlig også.

VÅRT DISTRIKT: Vi har bare så vidt begynt på november, men allerede er det nok av inntrykk som forteller oss at vi er på vei mot jul.

Griller og hagemøbler hadde ikke helt blitt borte i Plantasjen på Skullerud før de første nissene masjerte inn. Sist helg hadde de okkupert store arealer, og de hadde godt følge av lykter og andre julerelatert gjenstander.

Borti en krok sto allerede et juletre. Godt at det var av plast, for ellers ville det nok vært uten nåler før julehøytiden synges inn.

Og like ved kassene på det nevnte senter, sto julefilmer i mengder. Godt å komme igang foran TVn om man skal rekke alle.

Dagligvarer

Også i dagligvare-forretningene får vi nå inntrykk av jul. Ved inngangen til Coop Mega på Bøler sto det lørdag plakat om at Gilde ikke hadde kapasitet til å levere nok ribbe som sist uke var på tilbud.

Og julepølsene hadde overtatt kjølediskplassen til de vanlige medisterpølsene.

Juleølet lar vente på seg, men i påvente av denne tradisjonelele drikken, er julebrusen på plass.

Lambi-lammet på toalettrullene har fått nisselue på seg, og ukebladene må allerede konkurrere med julemagasiner.

Servering

Og er du av de som virkelig er en jevn traver på serveringssteder før jul, annonseres det nå med at det er all grunn til å sikre seg plass. Julebord er også tradisjon.

Konserter

Og mandag kom første innbydelse til julekonsert. I år som i fjor samles mange gode krefter i Mortensrud kirke søndag før jul for riktig å sette oss i den rette stemning.

Sist helg stilte vi klokka tilbake til vintertid, og piggdekk og vinterfartsgrense ble annonsert.

Alle disse signalene forteller at vi er på full fart inn i ny årstid – og mot jul.

 

 

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere