*Nettavisen* Nyheter.

Er dette fullstendig uansvarlig?

Vi kunne lese i Nordstrand blad 21.12.2005 at BU-leder Ulf Stigen (Frp) uttalte seg i sterke ordlag vedr. budsjettet for 2006 som ble vedtatt i bydel Nordstrand. Han bruker ord som: "fullstendig uansvarlig, skandale og et hån mot administrasjonen".

KrF er stolte av at vi i nært samarbeid med Høyre og med støtte fra Venstre og SV kunne fremme et budsjettforslag som opprettholder ungdomsklubben på Lambertseter, Nattcafeen, FreeZone og Utekontakten. Eldresentrene får de midlene de trenger, driftsbudsjettene til barnehagene styrkes, pedagogisk fagsenter styrkes og det settes av penger til frivillighets- og kulturmidler.

BU-leder Ulf Stigen (Frp) var sammen med Arbeiderpartiet svært kritiske til disse forslagene da undertegnede fremmet dem for bydelsutvalget. Vedtaket ble heldigvis enstemmig til slutt, og befolkningen på Nordstrand kan se 2006 lysere i møte. Dette er å ta ungdommen, de eldre og alle de frivillige på alvor!

Hadde ikke dette forslaget blitt vedtatt hadde det vært fullstendig uansvarlig, en skandale og et hån ikke bare mot administrasjonen, men mot hele bydelens befolkning.

Frode Woldsund (KrF),
medlem av bydelsutvalget på Nordstrand

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag