*Nettavisen* Nyheter.

Er dette mannen Rekdal jakter på?

PÅ VEI TIL VIF?: Diego Gerardo Calvo Fonseca (21) er etter sigende mannen Kjetil Rekdal er i ferd med å hente til Vålerenga. FOTO: Arkiv/ LD Alajuelense Foto: FOTO: Arkiv/ LD Alajuelense

Diego Gerardo Calvo Fonseca (21) kan være på vei til Vålerenga.

VALLE: Det er nettstedet Vålerenga På Nett (vpn.no), som drives av medlemmer av Klanen, som spekulerer i at 21-åringen fra Costa Rica kan være på vei til Vålerenga.

– Han garanterer neppe verken stappfulle tribuner eller seriegull, spilleren som rykteflommen både i Norge og Costa Rica vil ha det til er på veg til Norge og hovedstaden. Men en teknisk leken og rask høyrebent kantspiller kan bli et spennende bekjentskap om det er han som kommer til Vålerenga, skriver vpn.no onsdag.

Følg med på Vålerenga på dittOslos nettsider her!

Har kontrakt til 2014

Spilleren, som lyder navnet Diego Gerardo Calvo Fonseca er opprinnelig fra Costa Rica, er 1.78 høy og er født 25. mars 1991.

Han har spilt for Costa Ricas U20-lag uten å score veldig mange mål verken der eller i serien for LD Alajuelense, i Primera División i Costa Rica.

Fonseca har kontrakt med Alajuelense fram til 2014, men i følge vpn.no kan det være at Kjetil Rekdal henter han til det kalde nord i sommervinduet.

Rekdal kommenterer ikke rykter

I går skrev nettstedet Sotahjørnet at det går mot ny signering av en spiller for VIF:

– Han er en bekjent av en tippeligaspiller som nylig er blitt mester. Han er også høyrebeint og meget offensivt anlagt, skrev nettstedet, mens Rekdal selv ikke vil verken bekrefte eller avkrefte rykter om ny signering.

– Det kommer alltid til å være rykter rundt oss, men det er vi som styrer hvem som kommer til oss eller ikke. Det er klart, skal man ha et nytt topplag må man først og fremst utvikle de spillerne man allerede har, sa Rekdal til dittOslo tirsdag, selv om han innrømmer at stallen slettes ikke er komplett ennå.

– Vi trenger påfyll utenfra, sa han.

LES OGSÅ: Rykter om ny supersignering i Vålerenga

Likevel påpeker vpn.no at Rekdal selv har statet rykteflommen.

– Kjetil Rekdal startet rykteflommen, nå kan det se ut som en rekke unggutter med kviser og twitter har oppklart saken, skriver de.

FLERE NYHETER OM VÅLERENGA:

Fredheim Holm tar mer ansvar i Vålerenga

Alexander Mathisen kan være på vei til VIF

Jan Gunnar Solli klar for Vålerenga

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.