RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette Oslos dyreste utendørsparkering?

I Holmenveien på Vinderen ligger kanskje Oslos dyreste utendørsparkering

Vinderen: I Holmenveien 5 ligger noen parkeringsplasser med svært høy timepris. Det er anledning til å parkere i en time og da må man i tilfelle betale 39 kroner. P-plassene ligger på privat grunn.
- Jeg er på Vinderen et par ganger i uken. Det er ikke lett å finne parkeringsplasser i sentrum. Da jeg skulle levere noe til en forretning for noen dager siden fant jeg en ledig parkeringsplass her. Jeg trengte plassen en kort tid, men reagerte likevel på parkeringsavgiften. Uansett synes jeg en slik pris er urimelig, sier Unni Martinsen fra Besserud.
Til sammenlikning koster det 13 kroner timen på det nærliggende parkeringsområdet som ligger midt i forretningsområdet. I et annet bymessig område som Røa sentrum, ligger prisene på mellom 8 og 10 kroner timen, med en times gratis parkering. Dette er også parkeringsplasser som ligger på privat grunn.
- Prisen er helt ute av proporsjoner. Det burde ikke være slik i lokalmiljøet, sier Martinsen.
Aker P-drift har ansvaret for driften av parkeringsanlegget. Markedsavdelingen kan opplyse om at prisen er fastsatt i samarbeid med grunneier og at det er markedet som bestemmer prisen. Selskapet mener også at man ikke kan sammenlikne med prisen på området i nærheten som er kommunal grunn, da kommunen ligger langt under markedspris. Aker P-drift mener også at det er en frivillig sak om man vil parkere der og har ingen formening om dette er Oslos dyreste utendørsparkering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere