*Nettavisen* Nyheter.

Er dette på Vinderen?

Ettroms på Vinderen: Slik så boligannonsen ut før den ble forandret. Faksimile: Notar.no

En leilighet i Gaustadveien er plassert på Vinderen i boligannonsen.

SOGN: Et stenkast unna, gåavstand fra marka, havgløtt og leilighet med stort potensiale. Eiendomsmeglere er kjent for sitt fargerike og ikke alltid like korrekte språkbruk når de skal selge boliger.

Ikke sett det før

I går lå en leilighet ute for salg på finn.no. Adressen på leiligheten er Gaustadveien 17b. I annonsens overskrift står det: "Lys 1-roms, stor balk./lave f.utg., Vinderen / Sogn".

Det er Notar som er står bak prospektet som også ligger på deres hjemmesider, også der er den 26 kvadratmeter store leiligheten plassert på Vinderen.

- Dette er en sak jeg har tatt over fra en annen megler og jeg har ikke sett det før nå, sier megler i Notar, Thor William Bredvei.

Ikke bevisst

Ifølge Bredvei er det en tilfeldighet at boligen som i realiteten har en klar plassering på Sogn/Gaustad har blitt lagt til Vinderen. Han avviser at de har skrevet at leiligheten ligger på Vinderen for å gjøre prospektet mer interessant og attraktivt for potensielle kjøpere.

- Sogn er et attraktivt område i seg selv. Dette er ikke noe vi har gjort bevisst. Vi synes det er viktig å være korrekte, sier megleren som få minutter etter samtalen med Ullern Avis Akersposten slettet stedsnavnet fra boligannonsen.

Annonsebilag