RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette særlig trygt, da?


Det var en usedvanlig dårlig sikret, lavthengende kabel som var anlagt over den svært trafikkerte Hoffsvein. Foto: Vidar Bakken
Det var en usedvanlig dårlig sikret, lavthengende kabel som var anlagt over den svært trafikkerte Hoffsvein. Foto: Vidar Bakken Foto: Foto: Vidar Bakken
Det kunne Bymiljøetaten umiddelbart svare på.

HOFF: En beboer på Ullern gjorde redaksjonen oppmerksom på en kabel som hang lavt over Hoffsveien, som gikk gjennom et svært provisorisk oppheng. Kabelen gikk slapt videre ned på taket til Linden barnehage.

Det vi lurte på, var om dette kunne være en strømførende kabel og om en av de store trailerne kunne rive med seg hele stasen. Hva om en pøbel kuttet tapen til den provisoriske stolpen?

Vi sendte bildene til Bymiljøetaten, som straks tok affære. Etaten, som opplyser om at det dreier seg om en fiberkabel, tok kontakt med Hafslund. Kabelen ble umiddelbart sikret og hevet over minstehøyden på 4,5 meter.

– Vi antar at kabeleier snart gjør løsningen permanent, da slike overkrysninger ikke vil bli godkjent, skriver seniorrådgiver i etaten, Odd Olav Bratteberg.

Les også:

Protesterer mot høyspentkabel

Kabelspagetti på Nordstrand

Kabelspagettien skal ned i bakken
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere