Gå til sidens hovedinnhold

Er dette verdens dyreste bærbare?

Zepto hevder de har verdens dyreste og kraftigste bærbare.

HARDWARE.NO: Zepto lanserer nå Hydra som visstnok skal være verdens dyreste og kraftigste bærbare datamaskin med de rette komponentene. Du kan altså tilpasse Hydra etter ditt behov og størrelsen på lommeboken.

Les også: Rimelig spillmaskin fra Zepto

Høy oppløsning

Zepto Hydra er rettet spesielt mot spillere og entusiaster som alltid er ute etter det beste av det beste. Skjermen er i 16:10 og klarer å vise opptill 1920 x 1200, som er over full-HD og vil dermed gi sorte felt oppe og nede på skjermen mens man ser på film.

I spill derimot gjør den høye oppløsningen alt veldig lekkert og da dette kombineres med et meget godt skjermkort som Hydra har, er dette en meget god "gaming-laptop".

Les også: Lanserer kraftig spillmaskin

Hydra leveres med Centrino 2 som er det nyeste brikkesettet fra Intel, og kan derfor leveres med de nyeste 45 nm-prosessorene for bærbar. DDR3 er intet unntak på Hydra, da Centrino 2 ikke kommer med noe annet.

Intel Turbo Memory, ICH9M-sørbro og 450 Mbit trådløst internett er også noe av det du kan få med til Centrino 2-baserte maskinen. Prisen på Zepto Hydra begynner på 17 765 kroner.

Om Hydra de facto er verdens dyreste maskinen er noe usikkert. Hva med f.eks The Luvaglio One Million Dollar Laptop til nettopp en million USD?

Les flere saker om bærbare maskiner på Hardware.no

Interessert i tek-stoff? Sjekk Tek.no

Reklame

NÅ: Rekordlav pris på Northug-brillene