RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne hagen i Kaptein Oppegaards vei på Nordstrand har alltid skilt seg ut i positiv forstand. Men det finnes også mye annet pent å feste øynene på.
Denne hagen i Kaptein Oppegaards vei på Nordstrand har alltid skilt seg ut i positiv forstand. Men det finnes også mye annet pent å feste øynene på. Foto: foto:Reidar Rasch

Er din hage den vakreste?

En fin kombinasjon av nedbør og til dels pent vær har fått det til å spire og gro. Men hvor er distriktets vakreste hage?

Nordstrand: I en årrekke har Oslo kommune hatt sin hagekonkurranse, og mange ganger har våre bydelers pryd blitt vurdert verdige til påskjønnelser

– Det er svært mange pene og flotte hageanlegg på Nordstrand, noe for enhver smak.

Når man ser hus og hage sammen med fargene på hus, gjerde og blomster, er det enkelte steder som skiller seg ut, sier Reidar Rasch på Nordseter.

– Med forebehold om ikke å ha vært innom ALLE steder; det er en øyenlyst å se denne eiendommen i Kaptein Oppgaards vei, nær veikrysset ned mot Nordstrandhallen.

En fargekombinasjon av de sjeldne!

Og til glede for flere enn dem som bor der..., sier Rasch.

Og han er ikke alene om å ha festet seg ved denne eien-dommen. For noen år siden gikk den til topps i den nevnte hagekonkurransen, og eieren har i alle år fulgt opp.

Flere som har gledet seg over flotte og vakre eiendommer? Vi har så lett for å feste oss ved skamplettene i nærmiljøbildet. Så hvorfor ikke kaste blikket den andre veien!!!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere