RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er du et skjult talent?


På scenen: Gutta i «DeLuxe» fra Hovseter ga alt i fjor, men kom desverre ikkke videre til landsfinalen.ARKIVFOTO
På scenen: Gutta i «DeLuxe» fra Hovseter ga alt i fjor, men kom desverre ikkke videre til landsfinalen.ARKIVFOTO Foto: ARKIVFOTO
Lørdag 3. mars går Ungdommens Kulturmønstring (UKM) i Bydel Vestre Aker av stabelen. I gymsalen på Persbråten skole kan alt skje.

HOVSETER: – Nå trenger vi påmelding fra talentfulle og interesserte barn og unge. Man kan melde seg på en rekke aktiviteter, fra musikk til dans og teater, foto, film, utstilling med mer, sier bandleder Steinar Krogstad ved Hovseterklubben.

Han håper og tror det skal bli en variert og underholdende dag.

UKM er et kulturtiltak for barn og unge i hele Norge.

Alle er velkommen, enten de sampler på beats og loops, danser halling, skjærer store treskulpturer med motorsag, spiller klassisk piano eller lager 3-D animasjoner på PC.

Mønstringen er delt inn i tre nivåer: lokal (bydel/kommune) mønstring, fylkesmønstring og landsmønstring. Alle som melder seg på til den lokale mønstringen får være med.

Som deltaker har man mulighet til å bli plukket ut til å representere bydelen i fylkesmønstringen, hvor man igjen kan komme videre til landsmønstringen, som vanligvis arrangeres i Trondheim.

Juryenes utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltagerne skal speile bredden i den lokale mønstringen.

Premien for dem som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe mange ungdommer fra andre steder.

Aldersgrense for å være med på den lokale mønstringen er 10 år, men man må være 13 år for å gå videre til fylkesmønstringen.

Frist for å melde seg på lokalt: 27. februar klokken 23.55. Les mer om UKM og meld deg på her: http://ukm.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere