*Nettavisen* Nyheter.

Er du Oslos beste Fantasy-manager?

Sett opp ditt eget lag i Fantasy Premier League, og bli med i kampen om å bli Oslos beste manager her på www.dittoslo.no. Foto: Skjermbilde: Fantasy Premier League

Fristen for på melde seg på dittOslo-ligaen i Fantasy Premier League går ut klokken 12 lørdag.

OSLO: Fotballen har allerede rullet et par uker i Premier League, og det samme gjelder i online-spillet Fantasy Premier League, som spilles av over to millioner fotballentusiaster over hele verden.

Før seriestart lanserte vi en egen dittOslo-liga, der vi skal kåre Oslos beste manager i Fantasy Premier League. Etter to «oppvarmingsrunder», begynner poengene nå å telle også i vår liga. I den forbindelse stenger vi påmeldingen til ligaen klokken 12 på lørdag.

Tøff konkurranse

I dittOslo-ligaen kan du bryne deg på tøff motstand fra både oss som jobber i Lokalavisene Oslo og andre fotballentusiaster i hovedstaden – og sikkert noen utenfra også. Totalt er det over 28.000 Fantasy Premier League-managere i Norge. Nå prøver vi å finne den beste i Oslo.

Vinneren kan glede seg til fine premier når poengregnskapet gjøres opp i mai neste år. Det samme gjelder laget på andre- og tredjeplass.

Meld deg på gratis

Mange som leser dette har sikkert et Fantasy Premier League-lag allerede, så det er ingen grunn til å ikke melde seg på. Alt er helt gratis.

Bruk denne koden for å melde på ditt lag i dag: 276658-174053.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.