Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er du Oslos beste Fantasy-manager?

Sett opp ditt eget lag i Fantasy Premier League, og bli med i kampen om å bli Oslos beste manager her på www.dittoslo.no.
Sett opp ditt eget lag i Fantasy Premier League, og bli med i kampen om å bli Oslos beste manager her på www.dittoslo.no. Foto: Skjermbilde: Fantasy Premier League
Fristen for på melde seg på dittOslo-ligaen i Fantasy Premier League går ut klokken 12 lørdag.

OSLO: Fotballen har allerede rullet et par uker i Premier League, og det samme gjelder i online-spillet Fantasy Premier League, som spilles av over to millioner fotballentusiaster over hele verden.

Før seriestart lanserte vi en egen dittOslo-liga, der vi skal kåre Oslos beste manager i Fantasy Premier League. Etter to «oppvarmingsrunder», begynner poengene nå å telle også i vår liga. I den forbindelse stenger vi påmeldingen til ligaen klokken 12 på lørdag.

Tøff konkurranse

I dittOslo-ligaen kan du bryne deg på tøff motstand fra både oss som jobber i Lokalavisene Oslo og andre fotballentusiaster i hovedstaden – og sikkert noen utenfra også. Totalt er det over 28.000 Fantasy Premier League-managere i Norge. Nå prøver vi å finne den beste i Oslo.

Vinneren kan glede seg til fine premier når poengregnskapet gjøres opp i mai neste år. Det samme gjelder laget på andre- og tredjeplass.

Meld deg på gratis

Mange som leser dette har sikkert et Fantasy Premier League-lag allerede, så det er ingen grunn til å ikke melde seg på. Alt er helt gratis.

Bruk denne koden for å melde på ditt lag i dag: 276658-174053.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!