Er du Oslos beste Fantasy-manager?

FANTASY PREMIER LEAGUE: Er du Oslos beste Fantasy Premier League-manager? Bli med i dittOslo-ligaen og bevis det!

FANTASY PREMIER LEAGUE: Er du Oslos beste Fantasy Premier League-manager? Bli med i dittOslo-ligaen og bevis det! Foto: SKJERMBILDE

Lørdag starter Premier League. Som i fjor kan du konkurrere om heder, ære og fine premier i dittOslos Fantasy-liga.

OSLO: Med starten av Premier League følger også starten av Fantasy Premier League. Dette er et spill der fotballfans setter opp sine egne lag og får poeng etter hvordan spillerne presterer i de virkelige kampene.

I tillegg til å måle krefter mot folk fra hele verden, kan man også opprette egne ligaer og konkurrere mot venner og kjente.

Del på Facebook

Best i Oslo?

Vi i dittOslo gjentar suksessen fra i fjor og vil finne Oslos beste manager. I Fantasy Premier League har vi opprettet en egen liga, der vinneren får både heder ære og fine premier.

Vinneren av konkurransen får gavekort på en fotballdrakt, i tillegg vanker det kinobilletter og Flaxlodd på de andre i toppen.

Frist lørdag

I fjor var det Tore Torgersen som gikk til topps i konkurransen, med sitt lag CSKA Paradisbukta. Du kan lese om fjorårets vinner på denne liken. Kanskje du plukker opp noen tips også...

Meld deg på dittOslo-ligaen innen lørdag klokken 12, ved å bruke koden 110661-38609. Nettadressen er http://fantasy.premierleague.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.