RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

skjeriOslo er Lokalavisene Oslos nye byguide.
skjeriOslo er Lokalavisene Oslos nye byguide. Foto: Skjermdump skjeriOslo.no

Er du på jakt etter en Operasjon Dagsverk-jobb?

27. oktober skal 120.000 ungdommer gjøre et dagsverk for å gi ungdom i Rwanda skolegang. Du kan gjøre ditt dagsverk hos skjeriOslo.

OSLO: Siden 1964 har norsk ungdom gjennom å gi et dagsverk hvert år tjent inn nesten én milliard kroner til prosjekter som har kommet ungdom i andre deler av verden til gode.

Under skalgordet "Ikke se så svart på det" er det i år er det det tidligere krigsherjede Rwanda som er fokus for aksjonen.

I samarbeid med Plan Norge og Plan Rwanda skal årets OD-prosjekt sikre at ungdom i Rwanda, både jenter, gutter og unge med nedsatt funksjonsevne, får tilbud om og støtte til å gjennomføre ungdoms- og videregående skole. Utdanning er avgjørende for å bekjempe fattigdom, og landets fremtid avhenger av den kunnskapen ungdommen tilegner seg. 

Jobbe i skjeriOslo.no?

Til OD-dagen torsdag 27. oktober søker Lokalavisene Oslo AS sju elever i videregående skole som vil utføre et dagsverk i våre redaksjonslokaler i Akersgata i Oslo.

Du får være en del av en pulserende redaksjon i en av Oslos største lokal nyhetsredaksjoner. Du vil få jobbe med behandling av data og innholdsproduksjon på vår nye byguide skjeriOslo.

Se jobbannonsen på jobbank.no, under Lokalavisene Oslo, eller send oss en søknad på mail der du skriver litt om deg selv.


SkjeriOslo.no er Oslos nye byguide, og er en del av Lokalavisene Oslo AS. Avishuset står også bak blant annet nyhetsnettstedet dittOslo.no, og lokalavisene Nordstrands Blad, Lokalavisen Groruddalen, Ullern Avis/Akersposten, Nordre Aker Budstikke og dittOslo i sentrum.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere