*Nettavisen* Nyheter.

Er du på jakt etter en Operasjon Dagsverk-jobb?

skjeriOslo er Lokalavisene Oslos nye byguide. Foto: Skjermdump skjeriOslo.no

27. oktober skal 120.000 ungdommer gjøre et dagsverk for å gi ungdom i Rwanda skolegang. Du kan gjøre ditt dagsverk hos skjeriOslo.

OSLO: Siden 1964 har norsk ungdom gjennom å gi et dagsverk hvert år tjent inn nesten én milliard kroner til prosjekter som har kommet ungdom i andre deler av verden til gode.

Under skalgordet "Ikke se så svart på det" er det i år er det det tidligere krigsherjede Rwanda som er fokus for aksjonen.

I samarbeid med Plan Norge og Plan Rwanda skal årets OD-prosjekt sikre at ungdom i Rwanda, både jenter, gutter og unge med nedsatt funksjonsevne, får tilbud om og støtte til å gjennomføre ungdoms- og videregående skole. Utdanning er avgjørende for å bekjempe fattigdom, og landets fremtid avhenger av den kunnskapen ungdommen tilegner seg.

Jobbe i skjeriOslo.no?

Til OD-dagen torsdag 27. oktober søker Lokalavisene Oslo AS sju elever i videregående skole som vil utføre et dagsverk i våre redaksjonslokaler i Akersgata i Oslo.

Du får være en del av en pulserende redaksjon i en av Oslos største lokal nyhetsredaksjoner. Du vil få jobbe med behandling av data og innholdsproduksjon på vår nye byguide skjeriOslo.

Se jobbannonsen på jobbank.no, under Lokalavisene Oslo, eller send oss en søknad på mail der du skriver litt om deg selv.


SkjeriOslo.no er Oslos nye byguide, og er en del av Lokalavisene Oslo AS. Avishuset står også bak blant annet nyhetsnettstedet dittOslo.no, og lokalavisene Nordstrands Blad, Lokalavisen Groruddalen, Ullern Avis/Akersposten, Nordre Aker Budstikke og dittOslo i sentrum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag