RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fant tonen: Anders Røberg-Larsen (Ap) og Judith Kvernes (SV) gleder seg til å ta fatt som henholdsvis leder og nestleder av bydelsutvalget på Grorud.
Fant tonen: Anders Røberg-Larsen (Ap) og Judith Kvernes (SV) gleder seg til å ta fatt som henholdsvis leder og nestleder av bydelsutvalget på Grorud.

Er på offensiven

Ap, SV og RV har laget en felles politisk plattform for de neste fire årene i Grorud bydelsutvalg.

ammerud: Mens politikerne i Alna og Stovner har kranglet så busta fyker, har politikene på Grorud forhandlet i ro og mak. En avtale mellom Ap, SV og RV ligger på bordet. Den skal sikre god og stabil styring av bydelen frem til 2011.
Vi fungerer godt sammen og er veldig innstilt på et godt samarbeid. Som eneste bydel i Groruddalen får vi her et reelt politisk samarbeid, ikke bare et valgteknisk, sier påtroppende BU-leder Anders Røberg-Larsen. Hans høyre hånd blir Judith Kvernes fra SV.
Det skal være tydelig for folk at vi har en rød ledelse av bydelen. Mye er gjort for å bedre fritidstilbudet for ungdom. Her skal vi gjøre enda mer. Vi etablerer Familiens Hus, gjør grep for å bedre hjemmetjenesten og barnehagedekningen. Alt dette er resultatet av en god rødgrønn politikk, skryter Kvernes og få nikk fra Røberg-Larsen.

Vil samarbeide

Begge avviser at den borgerlige siden blir overkjørt av en dominant rød blokk.
Vi skal samarbeide med hverandre i full respekt, sier Kvernes. Røberg-Larsen føyer til at velgerne holdes for narr om de ga bort verv for å være "snill".
Husk at våre partier har to tredjedeler av velgerne i ryggen. Det blir galt at Høyre med sin beskjedne størrelse skal sette fokus, når folk har stemt på oss. Da ville velgerne reagert, sier han.
Røberg-Larsen avviser at de borgerlige blir overkjørt, selv om de blir avspist med én nestleder "på deling".
Jeg synes vi har vært rause. De får mer enn vi hadde tenkt å tilby. Jeg hører Raubakken bruker ordet maktmisbruk. Dette er demokrati, et ord han ikke har forstått betydningen av. Det er velgerne som har overkjørt dem, smeller det fra den nye BU-lederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere